kfea te premiaza 2019 (2)

Vacanța asta comanzi, iar Kfea te premiază!

Vacanța asta comanzi de pe Kfea.ro, iar noi te premiem! Am pregătit cadouri pentru orice iubitor de cafea bună și de vacanță.

Când comanzi online pe www.kfea.ro, te poți aștepta la o cutie cadou ce conține mai multe surprize, cât și la premii constând în cafea boabe.

Primii 30 de câștigători aleși prin tragere la sorți vor primi câte un cadou – Coffee Lover Pack, ce conține trei pungi de cafea boabe proaspăt prăjită Etolia Espresso 250g, un termos Etolia ideal pentru deplasări, cu râșniță ceramică inclusă, o sacoșă de pânză neagră Etolia pentru purtat pe umăr prin oraș și, cel mai important, un card de fidelitate Etolia.

Următorii 20 de câștigători aleși prin tragere la sorți vor primi câte un cadou constând într-o pungă de cafea boabe proaspăt prăjită Etolia Espresso de 1kg.

CONSULTĂ MAI JOS REGULAMENTUL CAMPANIEI

Premii:

– 30 de premii x un pachet Etolia Coffee Lover Pack.
– 20 de premii x o cafea Etolia Espresso 1kg.

Tragere la sorți prin Random.org pe 15 august 2019.

Extragerea va fi publicată, alături de lista câștigătorilor, pe pagina de Facebook a magazinului, www.fb.com/kfea.ro pe 19 august.

Perioada campaniei: 19 iulie 2019 – 15 august 2019.

Condiția: să ai o comandă în valoare unică de cel puțin 250 lei cu livrare, plasată pe site-ul kfea.ro în perioada campaniei “Vacanța asta comanzi, iar Kfea te premiază!“.

REGULAMENT OFICIAL “Vacanța asta comanzi, iar Kfea te premiază!

Campania “Vacanța asta comanzi, iar Kfea te premiază!” este un program de fidelitate creat și operat de catre SC Zaniat Com SRL, cu sediul social în Bucuresti, Calea Plevnei, nr 232, Sect.6, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr inregistrare J40/20868/2017, RO 18646234.

1. PREMII

In cadrul Programului “Etolia Fresh Coffee Club” detinatorii de carduri beneficiaza de mai multe lucruri.

1.1 Beneficiile pe baza seriei de card in acest moment in magazinele partenere sunt:

– Discount 20% la cafeaua Etolia (Nu se aplica produselor din pachetul Etolia Coffee Lover si nici produselor Etolia care se afla deja in promotie)
– Discount 10% la torturi extrem de delicioase Cristine: cristine.ro
– Discount 10% la salonul de tatuaje Famous Tattoo Bucuresti: famoustattoostudio.ro
– Discount 10% la The Soup Carousel: soupcarousel.ro

1.2 In plus, in service-ul Kfea.ro te asteapta extra bonusuri:

– Decalcifiere gratuita de doua ori pe an pentru espressorul tau, pentru comenzi lunare constante de minim 1kg cafea
– Discount 50% la manopera pentru service espressor, pentru comenzi lunare constante de minim 1kg cafea
– Constatare gratuita in service pentru espressor

1.3 Nu se ofera contravaloarea in bani a premiilor.

2. PARTICIPARE

2.1 La campania “Vacanța asta comanzi, iar Kfea te premiază!” nu pot participa persoane juridice si nici angajati ai firmei organizatoare.

2.2 La campania “Vacanța asta comanzi, iar Kfea te premiază!” poate participa orice client Persoana Fizica, care plaseaza pe kfea.ro o comanda online valida, in valoare de minim 250 lei, cu livrare la adresa clientului, in perioada campaniei.

2.3 Comenzile anulate nu fac obiectul campaniei.

3. UTILIZARE

3.1 Fiecare participant are dreptul sa utilizeze un singur card “Etolia Fresh Coffee Club”

3.2 Cardul “Etolia Fresh Coffee Club” nu este un instrument de plata.

3.3 Cardul “Etolia Fresh Coffee Club” este emis de SC Zaniat Com SRL si poate fi utilizat atat in magazinele fizice Kfea.ro, in magazinul online Kfea.ro si telefonic sunand la Kfea.ro, cat si in locatiile partenere.

3.4 Fiecare card “Etolia Fresh Coffee Club” va fi personalizat cu codul unic de card al acestuia.

3.5 In momentul utilizarii cardului, fiecare beneficiar de card “Etolia Fresh Coffee Club” trebuie sa furnizeze codul unic care se regaseste pe card pentru a beneficia de ofertele programului de fidelizare in magazinele fizice si cel virtual apartinand de SC Zaniat Com SRL. La fel si la folosirea in magazinele partenerilor, trebuie sa arate acestora cardul.

3.6 Cardul “Etolia Fresh Coffee Club” va fi folosit pentru atestarea calitatii de membru si implicit pentru obtinerea beneficiilor din cadrul programului de fidelitate “Club Card Senior Voyage”.

4. PREVEDERI GENERALE

4.1 Solicitantul este de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de SC ZANIAT COM SRL. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare. Solicitantul este, de asemenea, de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai SC ZANIAT COM SRL. Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare.

4.2 Regulamentul “Vacanța asta comanzi, iar Kfea te premiază!” poate fi citit pe site-ul www.kfea.ro, incepand cu data 18.07.2019.