Despre Kfea

Kfea.ro este cel mai mare magazin virtual ce comercializeaza cafea, capsule de cafea, automate de cafea si produse complementare, oferind in acelasi timp si service pentru aparatele de cafea.

Din 2006 suntem alaturi de iubitorii de cafea din tara, in incercarea lor de a descoperi cafeaua care sa li se potriveasca. Promovam intotdeauna calitatea si incercam sa informam cat mai corect si cat mai complet cafegiii despre alegerea, prepararea si servirea cafelei.

Comandand produse din magazinul nostru, aveti garantia calitatii si, in acelasi timp, economisiti timpul pierdut in cazul cumparaturilor in sistemul clasic. Kfea.ro va pune la dispozitie toate mijloacele de informare pentru a alege produsul cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Magazinul de cafea al cafegiilor cu pedigree va ofera la cele mai bune preturi cafea boabe profesionala, espressoare clasice, aparate automate de cafea, aparate vending, cat si consumabile si produse de intretinere, capsule cafea si cialde.

Aici gasiti cele mai importante brand-uri din lumea cafelei: Lavazza, Saeco, Jura, Gaggia, DeLonghi, Illy, Segafredo.

Cafea

Kfea.ro se sustine consumul de cafea boabe si, astfel, consumul de cafea proaspat macinata. Illy, Lavazza, Segagredo, Douwe Egberts, Pellini, Vergnano, Danesi si Kimbo sunt cateva dintre cafelele premium pe care le gasiti aici, insa printre ele isi gasesc locul si cafelele proaspat prajite de origine si de specialitate sau cafelele de vending.

Pentru cei cu mai putin timp la dispozitie recomandam cafeaua macinata si capsulele sau cialdele, in functie de tipul de aparat pe care il aveti acasa (daca functioneaza cu cialde, paduri Senseo, capsule Lavazza Blue, capsule Lavazza Point, capsule illy Iperespresso, Capsule Caffitaly, capsule A Modo Mio, capsule Dolce Gusto etc).

Aparate de cafea

Aparatele de cafea pot fi pentru uz casnic sau pentru mici birouri sau mici afaceri, dar si aparate mari, pentru cafenele, sau chiar aparate de vedning (cu fise si bancnote).

Aparatele pentru acasa pleaca de la modele mai mici si cu preturi mai accesibile, ce functioneaza pe baza de capsule (Caffitally, Lavazza Blue, Lavazza Point etc); pot fi si aparate clasice cu portafiltru ce functioneaza pe baza de cafea macinata, dar pot fi si aparate automate, ce prepara game largi de cafele la o atingere de buton.

Aparatele pentru afaceri mici / birouri mici sunt mai rezistente si pot fi pe baza de capsule sau pe baza de cafea boabe, iar pentru un numar foarte mare de bauturi pe zi avem o gama larga de aparate de veding, cu mai multe tipuri de rezervoare si accesorii.

Ceaiuri si ciocolata calda

Gama de ceaiuri include ceai varsat (loose leaf) ambalat la 50gr si ceaiuri la pliculet din game de retail precum Twinings si pana la game de bar precum Damman si Julius Meinl.

Ciocolata calda la plic de la Lavazza este cea mai populara optiune, indiferent daca este pentru acasa sau birouri si cafenele. In acelasi timp, o ciocolata calda premium foarte savuroasa este cea de la Boabo Cacao, ambalata la cutie metalica de 500gr.

Produse de vending

Cafeaua pentru vending este de obicei una foarte tare, foarte prajita si foarte cremoasa, pentru a satisface gusturile celor mai pretentiosi clienti de vedomat de cafea. In acest sens, completam gama de cafea boabe cu ciocolata calda, lapte praf si granulat, inalbitor cafea, ceaiuri instant, pliculete de zahar alb si brun, palete pentru automate si pahare de carton sau de plastic pentru automate de la cele mai cautate branduri.

Produse complementare

Cesti de ceramica si de sticla, de espresso si de cappuccinio de la Lavazza, lingurite espresso, lingurite cappuccino sau lingurite latte de la Motta, servetele Lavazza, latiere Motta si Joe Frex, tampere de 53mm, 57mm, 58mm si 58.5mm de la Motta, Lelit sau Etolia, iar acestea sunt doar cateva dintre produsele complementare pe care le gasiti aici.

Intretinerea espressorului

Ca orice aparat, espressorul are nevoie de intretinere: decalcifiere periodica si curatare potrivit instructiunilor din manualul aparatului de cafea. Vedeti produsele de intretinere in aceasta categorie.

Service aparate

Kfea ofera si service profesionist pentru aparate de cafea precum Gaggia, Jura, Lelit, Delonghi, Saeco si altele. Daca ai nevoie de un service dedicat espressoarelor, vorbeste direct cu Responsabilul de Service la 0745050749.

 


Ce trebuie sa stii despre magazinul Kfea.ro:


1. Comandarea se poate face telefonic sau prin plasarea unei comenzi pe site
2. Comenzile se pot factura pe persoana juridica
3. Livrarea comenzii se face in 1-2 zile lucratoare sau se poate opta pentru ridicare din sediu
4. Taxele de transport pleaca de la zero si variaza in functie de valoarea comenzii si de localitatea de destinatie
5. Plata comenzii se poate face prin multiple modalitati, inculsiv rate
Citeste detalii despre toate acestea aici: Cum comand