Christmas snow  2

Program livrari de Sarbatori 2015

Mai jos gasiti programul firmei de curierat FanCourier in perioada de Sarbatori din acest an. Programul nostru este disponibil si el mai jos. Multumim ca ne sunteti alaturi si va dorim Sarbatori Fericite: Craciun Fericit si un An Nou cu bine! Program de lucru: Inchis 25, 26 dec si 1, 2 ian – zilele libere…

Read more
cafea-buna

Castigatorii premiilor European Coffee Awards 2015

Gala European Coffee Awards 2015 a avut loc in acest an in Copenhaga, Danemarca, ca parte a evenimentului European Coffee Symposium, si certificat excelenta oferind premii in 12 categorii diferite.

Luigi Morello (director export la Gruppo Cimballi) s-a aflat in centrul atentiei, fiind marele castigator al premiului Lifetime Achievement Award la European Coffee Awards.

In cei peste 25 de ani in industria cafelei, Morello a fost director al SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) si director al INEI (Italian National Espresso Institute) si a petrecut 11 ani alaturi de fabrica italiana de echipamente pentru cafea Cimballi.…

Read more
lavazza-blue-2600

Lavazza BLUE prezinta LB 2600: o bijuterie pe capsule

Lavazza BLUE prezinta LB 2600, un aparat italian ce ofera specialitati pe baza de cafea, la o apasare de buton distanta.

Aparatul de cafea Lavazza BLUE LB 2600 are un design stilat si este ideal pentru birouri mici si medii si pentru zona de business unde se doreste un espressor profesional si de incredere.

Pe langa faptul ca prepara un espresso excelent, acest aparat ofera o gama variata de specialitati delicioase de cafea si ciocolata fierbinte. Ecranul mare, cu butoane touch, il face usor de folosit si permite folosirea intuitiva a selectiilor de cafea, gratie pictogramelor realiste.…

Read more
cut

Consumul de cafea: Inger si Demon

Beneficiile si dezavantajele consumului de cafea au fiecare cate o tabara de sustinere in dezbaterile constante. Balanta se inclina constant cand intr-o parte, cand in cealalta.

Adevarul? Acesta se afla undeva la mijloc.

Lista de avantaje este cam tot atat de lunga cum e cea de dezavantaje. Sa vedem care ar fi acestea, pe scurt.…

Read more
lelit vip line

Lelit VIP Line: Cea mai noua gama Lelit (video)

VIP Line este cea mai noua creatie Lelit in materie de espressoare clasice si calitative, specifice brandului. Mai jos gasiti un filmulet de prezentare pentru noua gama.

Aceasta gama vine in intampinarea nevoilor iubitorilor de espresso care asteapta cea mai buna performanta a aparatului pe care il au si doreste sa satisfaca dorintele lor printr-un aparat superb, ca o opera de arta, ce poate fi admirat chiar si atunci cand este scos din functiune.…

Read more