cv

Cadouri pentru voi: sacosa panza si certificat cafegiu Kfea.ro

Toamna a venit cu niste surprize placute pentru iubitorii nostri de cafea! Pentru ca sunteti cafegii adevarati si cafeaua fierbinte din ceasca va insenineaza fiecare zi, v-am pregatit niste mici atentii simpatice.

Astfel, vom distribui dupa anumite criterii, dar si aleatoriu, voua, clientilor: sacose de panza cu un desen incurajator pentru fiecare inceput de saptamana si / sau mini-certificate mangetice de cafegii cu pedigree. Continue reading

jura impressa f8

Jura Impressa F8, premiul de design Red Dot “Best of the Best”

IMPRESSA F8 obtine premiul cel mai important de design ‘In cautarea excelentei’: Red Dot. Acesta este unul dintre cele mai importante si mai prestigioasepremii de design din lume, evaluand anual aproximativ 5000 de produse in termeni de design de calitate.

*Produsele din imagine: Automat de cafea Jura Impressa F8 si Cool Control Wireless Jura. Optional, Incalzitor de cesti Jura .

In acest an nu a facut exceptie: 1800 de designeri si arhitecti din 53 de tari au prezentat produsele si proiectele lor cele mai recente. Un juriu format din 40 de experti a evaluat designul lor in materie de inovatie, functionalitate, ergonomie, respectarea mediului si durabilitate. Continue reading

cosuri cafea cadou

Cosulete speciale: Espresso Aromat sau Espresso de Top?

Ne-au venit niste idei si v-am pregatit doua cosulete de cadou speciale, pentru a fi oferite celor dragi sau pentru rasfatul propriu. Le gasiti la sediul nostru din strada 11 Iunie, pentru alte detalii puteti sa ne sunati. Pachetele pot fi si rezervate telefonic.

Pentru primul cosulet am ales trei cafele cu boabe aromate, cu o intensitate crescatoare: Lavazza Caffe Espresso, Lavazza Qualita Oro si, cea mai aromata dintre ele, Papa Jaques Koke. Pentru ca este un pachet de degustare si incurajam incercarea mai multor tipuri de cafea, am pus doar pachete de 250 de grame si un pret accesibil.

Pentru cel de-al doilea am ales Continue reading

Irish-Coffee

Reteta: Cum faci Irish Coffee?

Reteta de Irish Coffee a capatat multe variatiuni de-a lungul timpului, insa ceea ce este 100% sigur este faptul ca bautura contine cafea, whiskey si frisca.

Irish Coffee-ul se consuma indulcit, asa ca ingredientele necesare ar fi: o ceasca de cafea neagra si tare, whiskey, zahar brun si frisca.

Paharul de sticla sau ceasca in care se va consuma trebuie incalzite in prealabil. Continue reading

IMPZ9_pss_Cr_LM_IdleScreen_SSVL_en.tif

Plus X Award: Jura, cel mai bun automat de cafea al anului

Plus X award 2013: JURA IMPRESSA Z9 One Touch TFT castiga la patru categorii si, prin urmare, este “cel mai bun automat de cafea al anului”.  Inca o data, JURA poate decora un automat de specialitati din cafea cu unul din cele mai prestigioase premii.

IMPRESSA Z9 One Touch TFT a castigat Plus X Award la nu mai putin de patru categorii. Dintre numeroasele produse prezentate, juriul a ales acest elegant automat de cafea de la JURA la categoriile High Quality, Design, Ease of use si Functionality. Si cum acesta a castigat cele mai multe premii fata de altele din grupul sau, JURA se poate bucura, in plus, cu o distinctie speciala: IMPRESSA Z9 One Touch TFT dobandeste sigiliul calitatii prin “Cel mai bun produs al anului 2013″, pentru ca este cel mai bun automat de cafea al anului.

Produs cu factor “Plus X” : JURA a convins juriul profesionist international si independent In patru din cele sapte categorii, IMPRESSA Z9 One Touch TFT obtine nota „excelent” in atribuirea Plus X Award: Acest automat premium de specialitati din cafea ofera suveranitate si extravaganta la toate nivelurile: calitatea excelenta a cafelei, design-ul fascinant, utilizarea inteligenta si nivelul foarte ridicat de functionalitate l-au facut favoritul juriului. Continue reading