calcActive())">
Cafea verde boabe Indonesia Sumatra Gayo Mountain 250gr
10,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
ETLisgmv2*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Indonesia Sumatra Gayo Mountain este cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica. Sortiment: Indonesia Sumatra Gayo gr.1 2015
Sumatra este cafeaua Arabica ce are cel mai plin corp din lume - este cremoasa, complexa si stringenta, cu o acidicate scazuta, cu gust de plante si de cacao, excelenta pentru consum dupa cina.
Fiind o insula situata in vestul Indoneziei, Sumatra are un climat tropical, fierbinte si umed, care impreuna cu peisajul cu altitudini predominant moderate, fac acest spatiu unul ideal pentru cultivarea cafelei, ajutand ciresele de cafea sa se rapid si sa capete o aroma aparte.
Sumatra Gayo Mountain este o cafea ce provine din ferme de dimensiuni reduse, crescuta la umbra. Recoltarea se face manual si uscarea se face la soare, dar nu direct pe pamant. Se recolteaza doar ciresele mature si se decorticheaza in aceeasi zi.
Ingrediente: 100% Arabica
Procesare: uscata sau semi-spalata
Altitudine: 800 - 1600 m (Gayo Mountain)
Varietati: Typica, Line-S, Caturra, Catimor si hibrizi
Recoltare: octombrie - martie
Sumatra este cafeaua Arabica ce are cel mai plin corp din lume - este cremoasa, complexa si stringenta, cu o acidicate scazuta, cu gust de plante si de cacao, excelenta pentru consum dupa cina.
Fiind o insula situata in vestul Indoneziei, Sumatra are un climat tropical, fierbinte si umed, care impreuna cu peisajul cu altitudini predominant moderate, fac acest spatiu unul ideal pentru cultivarea cafelei, ajutand ciresele de cafea sa se rapid si sa capete o aroma aparte.
Sumatra Gayo Mountain este o cafea ce provine din ferme de dimensiuni reduse, crescuta la umbra. Recoltarea se face manual si uscarea se face la soare, dar nu direct pe pamant. Se recolteaza doar ciresele mature si se decorticheaza in aceeasi zi.
Ingrediente: 100% Arabica
Procesare: uscata sau semi-spalata
Altitudine: 800 - 1600 m (Gayo Mountain)
Varietati: Typica, Line-S, Caturra, Catimor si hibrizi
Recoltare: octombrie - martie