calcActive())">
Cafea verde boabe Indonesia Sumatra Mandheling Organic 250gr
15,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
CFVismo2*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Indonesia Sumatra Mandheling este cafea verde boabe, 100% Arabica. Sortiment: Indonesia Sumatra Mandheling, semi-washed, Grade 1, triplu aleasa, recolta 18/19, scor SCA 83,50.
Plantatiile indoneziene beneficiaza de sol vulcanic, ideal pentru cresterea cafelei, iar insulele Sumatra, Sulawesi si Java nu fac exceptie. Aproximativ 15% din cafeaua crescuta in Indonezia este Arabica.
Cafeaua Sumatra Mandheling este crescuta pe versantul muntelui Leuser, in apropiere de portul Padang, in regiunea Balak, situata in zona central-vestica a Sumatrei.
Metoda unica folosita in Sumatra da cafelei un corp foarte plin si un gust intens, cu note ierboase si usor picante. Aceasta metoda de decorticare cu apa traditionala in Sumatra se numeste Giling Basah si curata pulpa ciresei de cafea la un continut de umiditate de aproximativ 50%, fata de alte procesari washed care fac decorticarea la un continut de umiditate de 10-12%. Acest proces unic ii ofera cafelei un profil consacrat (aciditate scazuta si un gust bogat care persista pe palat, cu note de ciocolata). Boabele verzi au o culoarea unica, usor maronie.
Regiune: Batak, Sumatra, Aceh
Altitudine: 760 - 1520m
Varietate: Catimor, Typica
Perioada Recolta: iunie - decembrie
Procesare: decorticare washed, uscare la soare
Aroma: note lemnoase si picante
Gust: herbal, ciocolata
Corp: plin
Aciditate: scazuta
Plantatiile indoneziene beneficiaza de sol vulcanic, ideal pentru cresterea cafelei, iar insulele Sumatra, Sulawesi si Java nu fac exceptie. Aproximativ 15% din cafeaua crescuta in Indonezia este Arabica.
Cafeaua Sumatra Mandheling este crescuta pe versantul muntelui Leuser, in apropiere de portul Padang, in regiunea Balak, situata in zona central-vestica a Sumatrei.
Metoda unica folosita in Sumatra da cafelei un corp foarte plin si un gust intens, cu note ierboase si usor picante. Aceasta metoda de decorticare cu apa traditionala in Sumatra se numeste Giling Basah si curata pulpa ciresei de cafea la un continut de umiditate de aproximativ 50%, fata de alte procesari washed care fac decorticarea la un continut de umiditate de 10-12%. Acest proces unic ii ofera cafelei un profil consacrat (aciditate scazuta si un gust bogat care persista pe palat, cu note de ciocolata). Boabele verzi au o culoarea unica, usor maronie.
Regiune: Batak, Sumatra, Aceh
Altitudine: 760 - 1520m
Varietate: Catimor, Typica
Perioada Recolta: iunie - decembrie
Procesare: decorticare washed, uscare la soare
Aroma: note lemnoase si picante
Gust: herbal, ciocolata
Corp: plin
Aciditate: scazuta