calcActive())">
Cafea verde boabe Peru Organic SHB 250g
15,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
CVFpruo2*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Peru Organic SHB este cafea verde boabe, 100% Arabica, de origine, aromata, de origine, ambalata la 250gr. Sortiment: Peru Arabica SHB Grade 1 Organic, Fairtrade (FLO) + Organic DE-ÖKO-001, Jaén Cajamarca, Sol & Café, washed, 2018.
Peru Organic SHB este caracterizata de o aroma florala, note dulci si un corp plin si cremos, bine echilibrat si complex.
Cafeaua Etolia organica peruviana vine din provincia Chanchamayo, aflata in centrul Peru. Plantatiile sunt situate la altitudini intr 1200 – 1350 metri si includ varietati precum Caturra, Typica, Pache si Bourbon. Fermele apartin micilor producatori, cu doua hectare de teren care genereaza aproximativ 1.300 tone de cafea per recolta. Aceasta cafea este crescuta la umbra la inaltimi mari, pentru a obtine un bob mai dens si niste caracteristici mai complexe in ceasca, datorate procesului foarte incet de maturare. In plus, producatorii au facut un mare efort pentru a produce boabe de inalta calitate, folosind doar practici sustenabile de farmare, eliminand folosirea pesticidelor chimice si al fertilizatorilor si folosind ingrasamant natural in loc. Aceste eforturi i-au ajutat sa devina fermieri certificati organici, o cerficare foarte prestigioasa si greu de obtinut.
HB (Hard Bean), sinonima cu HG, arata faptul ca plantatia se afla la o altitudine de aproximativ 1200 metri. Boabele sunt tari, dense si au potential. Aceasta clasificare este sub SHB.
Regiune: Chanchamayo
Altitudine: 1200 – 1350m
Varietati: Caturra, Typica, Pache, Bourbon
Perioada Recolta: Iunie-august/septembrie
Procesare: Washed
Aroma: Florala, delicata
Note: Caramel, scortisoara
Corp: Mediu
Aciditate: Citrica
Peru Organic SHB este caracterizata de o aroma florala, note dulci si un corp plin si cremos, bine echilibrat si complex.
Cafeaua Etolia organica peruviana vine din provincia Chanchamayo, aflata in centrul Peru. Plantatiile sunt situate la altitudini intr 1200 – 1350 metri si includ varietati precum Caturra, Typica, Pache si Bourbon. Fermele apartin micilor producatori, cu doua hectare de teren care genereaza aproximativ 1.300 tone de cafea per recolta. Aceasta cafea este crescuta la umbra la inaltimi mari, pentru a obtine un bob mai dens si niste caracteristici mai complexe in ceasca, datorate procesului foarte incet de maturare. In plus, producatorii au facut un mare efort pentru a produce boabe de inalta calitate, folosind doar practici sustenabile de farmare, eliminand folosirea pesticidelor chimice si al fertilizatorilor si folosind ingrasamant natural in loc. Aceste eforturi i-au ajutat sa devina fermieri certificati organici, o cerficare foarte prestigioasa si greu de obtinut.
HB (Hard Bean), sinonima cu HG, arata faptul ca plantatia se afla la o altitudine de aproximativ 1200 metri. Boabele sunt tari, dense si au potential. Aceasta clasificare este sub SHB.
Regiune: Chanchamayo
Altitudine: 1200 – 1350m
Varietati: Caturra, Typica, Pache, Bourbon
Perioada Recolta: Iunie-august/septembrie
Procesare: Washed
Aroma: Florala, delicata
Note: Caramel, scortisoara
Corp: Mediu
Aciditate: Citrica