Eraclea Antica Cioccolateria 23 ciocolata calda cu lapte si fulgi cocos 15 plicuri
81,75 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
EAC23clfc*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Preț standard
49,00 RON
Preț special
34,99 RON
Preț standard
54,99 RON
Preț special
49,89 RON
Scrie o recenzie
Eraclea Antica Cioccolateria 23 ciocolata calda cu lapte si fulgi cocos este un produs de inalta calitate, destinat barurilor, care este foarte cautat si pentru acasa. Eraclea 23 este o ciocolata calda cu lapte clasica, cu adaos de fulgi de cocos si cu un gust cuceritor.
Eraclea inseamna arta italiana a ciocolatei calde premium, de o culoare intensa, un gust catifelat si un corp unic, toate caracteristici ale stilului italian de preparare. Antica Cioccolateria este un triumf al elegantei, oferind o experienta bogata, cu detalii rafinate si gust intens, bogat si persisent, dat de boabele de cacao atent selectionate din plantatiile africane.
Eraclea a marcat istoria acestei industrii inspirata fiind din traditia italiana, bazandu-se pe o reteta exclusiva pentru o ciocolata fierbinte cremoasa, care sa se poata servi cu lingurita.
Cutia contine 15 plicuri de ciocolata calda a cate 30 grame fiecare.
Ingrediente: zahar, cacao, amidon de porumb, arome, agent ingrosare: E407, E412; unt de cacao, zer pudra, acidifiant: acid citric; sare, emulsifiant: lecitina de soia; coloranti: E160a, E150d.
Dozare: puneti continutul plicului intr-un vas si adaugati lapte amestecand in mod continuu. Puneti recipientul la fiert la foc mic sau expuneti-l unui jet de abur, si este gata de consum. Pentru o bautura mai concentrata (densa) mariti timpul de fierbere, iar pentru o bautura mai slaba (lichida) mariti cantitatea de lapte.
Eraclea inseamna arta italiana a ciocolatei calde premium, de o culoare intensa, un gust catifelat si un corp unic, toate caracteristici ale stilului italian de preparare. Antica Cioccolateria este un triumf al elegantei, oferind o experienta bogata, cu detalii rafinate si gust intens, bogat si persisent, dat de boabele de cacao atent selectionate din plantatiile africane.
Eraclea a marcat istoria acestei industrii inspirata fiind din traditia italiana, bazandu-se pe o reteta exclusiva pentru o ciocolata fierbinte cremoasa, care sa se poata servi cu lingurita.
Cutia contine 15 plicuri de ciocolata calda a cate 30 grame fiecare.
Ingrediente: zahar, cacao, amidon de porumb, arome, agent ingrosare: E407, E412; unt de cacao, zer pudra, acidifiant: acid citric; sare, emulsifiant: lecitina de soia; coloranti: E160a, E150d.
Dozare: puneti continutul plicului intr-un vas si adaugati lapte amestecand in mod continuu. Puneti recipientul la fiert la foc mic sau expuneti-l unui jet de abur, si este gata de consum. Pentru o bautura mai concentrata (densa) mariti timpul de fierbere, iar pentru o bautura mai slaba (lichida) mariti cantitatea de lapte.