calcActive())">
Ethnic Plantation Honduras Comxsa Oriente 300g cafea proaspat prajta boabe
45,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
EPhonCO3*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Ethnic Plantation Honduras Comxsa Oriente este o cafea de specialitate, proaspat prajita, 100% Arabica.
Spalata, SHG, EP, plantatii de cafea cu certificari BIO Fairtrade
Regiune: MARCALA
Ferma: COMXSA
Altitudine: 1200-1700m
Varietate: Caturra & Catuai & Bourbon & Typica
Note de nuca, dulce, corp mediu, aciditate slaba
Cooperativa COMXSA (Cafe Organico Macarala) a luat fiinta in 2001 reunind 60 de fermieri iar acum reprezinta 1200 de producatori.
Fermierii folosesc si promoveaza in continuare practici agricole prietenoase fata de mediu primind Certificari Organice si Fairtrade . Lotul de cafea este stricltly high grown si este un amestec de boabe Catuai, Caturra, Bourbon si Typica.
Membrii COMXSA sunt dedicati in a obtine cafea de calitate, ca urmare culeg doar fructele de cafea care s-au copt aducandu-le imdeiat la statia de spalare, dupa care boabele in "'parchment" sau in pergament se usuca la sol. Doar cele de calitate inferioara se usuca mecanic.
Apa rezultata din spalare fie se filtreaza si se reutilizeaza fie este transformata in gaz metan printr-un proces de digestie biologica. Materia organica rezultata este fermentata anaerob iar bacteriile descompun mucilagiul din apa (mucilagiul reprezinta pulpa indepartata din fructele de cafea in procesul de depulpare). Biogazul rezultat este captat. Produsul rezultat este bogat in bionutrienti si este folosit ca fertilizator.
Spalata, SHG, EP, plantatii de cafea cu certificari BIO Fairtrade
Regiune: MARCALA
Ferma: COMXSA
Altitudine: 1200-1700m
Varietate: Caturra & Catuai & Bourbon & Typica
Note de nuca, dulce, corp mediu, aciditate slaba
Cooperativa COMXSA (Cafe Organico Macarala) a luat fiinta in 2001 reunind 60 de fermieri iar acum reprezinta 1200 de producatori.
Fermierii folosesc si promoveaza in continuare practici agricole prietenoase fata de mediu primind Certificari Organice si Fairtrade . Lotul de cafea este stricltly high grown si este un amestec de boabe Catuai, Caturra, Bourbon si Typica.
Membrii COMXSA sunt dedicati in a obtine cafea de calitate, ca urmare culeg doar fructele de cafea care s-au copt aducandu-le imdeiat la statia de spalare, dupa care boabele in "'parchment" sau in pergament se usuca la sol. Doar cele de calitate inferioara se usuca mecanic.
Apa rezultata din spalare fie se filtreaza si se reutilizeaza fie este transformata in gaz metan printr-un proces de digestie biologica. Materia organica rezultata este fermentata anaerob iar bacteriile descompun mucilagiul din apa (mucilagiul reprezinta pulpa indepartata din fructele de cafea in procesul de depulpare). Biogazul rezultat este captat. Produsul rezultat este bogat in bionutrienti si este folosit ca fertilizator.