Hotspot Nicaragua Las Morenitas 1kg cafea boabe
131,49 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
HSNICALM1*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Recenzii
Rating
Recenzie Kfea.ro
Recenzie de
Recenzie Kfea.ro
Multumit.
Rating
Recenzie Compari.ro
Recenzie de
Recenzie Compari.ro
Foarte buna.
Rating
Recenzie Compari.ro
Recenzie de
Recenzie Compari.ro
Am incercat mai multe variante de 250 de grame si ne-a placut aceasta cafea cel mai mult.
Rating
Recenzie Compari.ro
Recenzie de
Recenzie Compari.ro
parea interesant
4 articole
pe pagină
Scrie o recenzie
Hotspot Nicaragua Las Morenitas este cafea boabe proaspat prajita cu gust de ciocolata, caramel si nuci de macadamia. Are o aciditate placuta, dulce, densitate medie si un retrogust lung, iar aroma este de ciocolata cu nuci de macadamia si vanilie.
În zonele muntoase din Nicaragua, nord-vest a orașului Jinotega, intr-o zona de padure tropicala la mijlocul muntelui este proprietatea Morenitas. Înconjurata de multe specii de plante, cum ar fi nuc, cedru, guava și zapotillo și animale ca lene, zanate și cenzontle,precum si de o natură luxuriantă.
Ferma este situata la o altitudine de 1200m, un climat subtropical, cu temperaturi anuale de 15-26 C. Aceste conditii geografice privilegiate sunt ideale pentru cultivarea cafelei.
Plantele de cafea cresc alaturi de alte specii mai mari furnizoare de umbra si mai mult acestea le transfera arome unice cafelei.
Recoltarea se face cand boabele sunt coapte, bob cu bob si numai cele care sunt coapte. Ciresele sunt duse direct la moara unde are loc procesul de decorticare si cel de fermentare umeda (36h).
Uscarea se face la soare.
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.

Ferma este situata la o altitudine de 1200m, un climat subtropical, cu temperaturi anuale de 15-26 C. Aceste conditii geografice privilegiate sunt ideale pentru cultivarea cafelei.
Plantele de cafea cresc alaturi de alte specii mai mari furnizoare de umbra si mai mult acestea le transfera arome unice cafelei.
Recoltarea se face cand boabele sunt coapte, bob cu bob si numai cele care sunt coapte. Ciresele sunt duse direct la moara unde are loc procesul de decorticare si cel de fermentare umeda (36h).
Uscarea se face la soare.
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.
