-5%
Kimbo Espresso Bar Superior Blend 1kg cafea boabe
104,99 RON
99,89 RON
Preț/
5,10 RON
Cod:
8002200140021
Disponibilitate:
în stoc
Livrare standard:
-
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Preț standard
15,49 RON
Preț special
13,49 RON
Preț standard
19,89 RON
Preț special
13,49 RON
Preț standard
18,99 RON
Preț special
16,49 RON
Recenzii
Rating
O aroma interesanta!
Recenzie de
Carmen
E prima cafea blend cu robusta pe care o incerc. M-am obisnuit cu aroma rapid, imi place nemaipomenit de mult fata de cafeaua doar arabica. Folosita la un Barista Express, a fost super usor de reglat rasnirea. O cafea cu care nu poti da gres, crema suficienta, preparata corect se simte ciocolata si ce imi place e ca nu lasa un aftertaste rau, de fapt nu prea are aftertaste. Recomand!
Rating
EXCELENT
Recenzie de
GINA PARASCHIV
Recomand!
2 articole
pe pagină
Scrie o recenzie
Superior Blend este o cafea din gama Kimbo Espresso Bar de cafele profesionale, de bar, cu un gust inconfundabil.
Culeasa de pe platourile inalte din Brazilia, Asia si America de sud, aceasta cafea predominant Arabica, cu un grad mic de prajire, dezvaluie o aroma blanda, dulce si seducatoare.
Cafeaua Kimbo Espresso Bar Superior Blend este un amestec rafinat de boabe Arabica (80%) si Robusta (20%) cu un gust distinctiv si armonios. Echilibrul perfect dintre dulceata si aciditate si aroma fina de caramel ofera momente memorabile celor mai pretentioase gusturi. Are un continut scazut de cofeina, fiind o cafea potrivita in orice moment al zilei.
Prajire: slaba
Aroma: puterinca
Corp: mediu
Gust: dulce
Aciditate: fina
Amestec cafea: Arabica (80%) si Robusta (20%)
Povestea Kimbo incepe in Napoli, Italia, unde fratii Rubino au fondat Cafe do Brasil. Proprietari de coffee shop-uri, fratii Rubino il ajutau pe tatal lor la managementul afacerii familiei.
Popularitatea cu care s-a raspandit espresso-ul pe care acestia il serveau in magazine a fost peste asteptari si astfel dorinta de extindere a venit ca o consecinta. Incepand cu 1963, Cafe do Brasil a devenit unul dintre cele mai importante shop-uri de cafea prajita din Europa.
Cafeaua lor a devenit faimoasa in Italia, apoi in intreaga lume prin marca inregistrata - Kimbo. Pentru Kimbo, calitatea materiei prime este cea mai importanta.
Prin urmare, combina doua sortimente si cele mai importante - Arabica si Robusta, aduse din tarile cunoscute ca fiind cele mai mari producatoare de cafea.
Procesele de selectare a boabelor, metodele de prajire si de ambalare, totul este ridicat la nivel de arta pentru a oferi consumatorilor o experienta desavarsita intr-o ceasca.
Culeasa de pe platourile inalte din Brazilia, Asia si America de sud, aceasta cafea predominant Arabica, cu un grad mic de prajire, dezvaluie o aroma blanda, dulce si seducatoare.
Cafeaua Kimbo Espresso Bar Superior Blend este un amestec rafinat de boabe Arabica (80%) si Robusta (20%) cu un gust distinctiv si armonios. Echilibrul perfect dintre dulceata si aciditate si aroma fina de caramel ofera momente memorabile celor mai pretentioase gusturi. Are un continut scazut de cofeina, fiind o cafea potrivita in orice moment al zilei.
Prajire: slaba
Aroma: puterinca
Corp: mediu
Gust: dulce
Aciditate: fina
Amestec cafea: Arabica (80%) si Robusta (20%)
Povestea Kimbo incepe in Napoli, Italia, unde fratii Rubino au fondat Cafe do Brasil. Proprietari de coffee shop-uri, fratii Rubino il ajutau pe tatal lor la managementul afacerii familiei.
Popularitatea cu care s-a raspandit espresso-ul pe care acestia il serveau in magazine a fost peste asteptari si astfel dorinta de extindere a venit ca o consecinta. Incepand cu 1963, Cafe do Brasil a devenit unul dintre cele mai importante shop-uri de cafea prajita din Europa.
Cafeaua lor a devenit faimoasa in Italia, apoi in intreaga lume prin marca inregistrata - Kimbo. Pentru Kimbo, calitatea materiei prime este cea mai importanta.
Prin urmare, combina doua sortimente si cele mai importante - Arabica si Robusta, aduse din tarile cunoscute ca fiind cele mai mari producatoare de cafea.
Procesele de selectare a boabelor, metodele de prajire si de ambalare, totul este ridicat la nivel de arta pentru a oferi consumatorilor o experienta desavarsita intr-o ceasca.