Kfea | Magazin online de cafea
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

New York Espresso Italiano Macinato Bar 250gr cafea macinata

Marca: New York

Cod produs: NYmacB25

Categorie: Cafea

Disponibilitate: Stoc Furnizor

37,00 Lei
(cu TVA)
Comenzi Telefonice 0724.01.93.06 031.425.49.87

Acorda Calificativ
 
New York Espresso Italiano este o cafea excelentă, măcinată pentru espressor, 100% Arabica, ce conține soiuri de Arabica din America Centrală și Jamaica. Un espresso echilibrat, cu corp plin și cremă bună. Note de cacao și nuci.

Totul a început în 1930 cu barul în stil Liberty, din Corso, Roma, fondat de "sor" Ugo Incerpi, în Montecatini Terme - un punct de întâlnire renumit la nivel internațional. Proprietarul barului New York a cumpărat o mașină pentru "prăjire" de cafea, astfel încât să poată propune un anumit produs clientelei sale sofisticate, care frecventă orașul cu băile termale să se odihnească și să "bea apa".

Cafeaua lui a fost atât de bună încât într-un timp scurt cuvântul s-a răspândit, iar în zilele de duminică oamenii au venit chiar din Florența pentru a o gusta. După cel de-al doilea război mondial, fiica lui "sor" Ugo, Loretta, s-a căsătorit cu Oscar Onori, care, deja expert agriculturist, a transformat activitatea antreprenorială în anii 1950/1960 într-o instalație de prăjire capabilă să distribuie cafea în întreaga Toscana.

Caffè New York funcționează încă datorită consolidării și dezvoltării, transferată cu înțelepciune către copiii săi și astăzi către nepoții săi. Deci, de fiecare dată când gustați o ceașcă de cafea Caffè New York, închideți-vă ochii și gâdiți-vă că conține 80 de ani de istorie. Caffè New York o cafea autentică și sinceră, la fel ca personajul toscan.
Cantitate macinata : 250 gr
Categorie amestec : 100% Arabica
Continut cofeina : Cu cofeina

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati