calcActive())">
Origo Bio Barista Espresso 325g cafea boabe cutie metalica
45,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
ORGBIO325*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Origo Bio Barista Espresso este un amestec de varietati alpine de Arabica, aduse de pe cele mai bune si sustenabile plantatii din Asia si America de Sud. Cultivarea boabelor din acest sortiment sunt atent monitorizate, atent selectate si in concordanta cu standardele de mediu.
Origo Bio are o aciditate slaba, gust intens si note fine, fructate si de ciocolata.
Acest produs este marcat cu "frunza-Euro", certificat ce garanteaza ca este un produs organic in concordanta cu strictele reguli europene.
Origo Kaffee este un brand nou si prestigios de diverse sortimente de cafea, produse de o prajitoria germana din Berlin.
Doar boabele provenite din plantatii de renume mondial ajung sa fie prajite de Origo Kaffee. Aceste boabe trec printr-o atenta selectie inainte de spalare si uscare si printr-o a doua atenta selectie inainte de prajire.
Procesul de prajire presupune ca boabele sa stea 20 de minute in cuptor, la o temperatura intre 80 si 225 C. Procesele ulterioare de prelucrare scad nivelul de aciditate, astfel incat cafeaua devine gentila cu stomacul fara sa-i piarda din aroma intensa.
In plus, un alt avantaj al acestui brand este faptul ca ambalajul este produs folosind tehnolgii cu emisii mici de carbon.
Origo Bio are o aciditate slaba, gust intens si note fine, fructate si de ciocolata.
Acest produs este marcat cu "frunza-Euro", certificat ce garanteaza ca este un produs organic in concordanta cu strictele reguli europene.
Origo Kaffee este un brand nou si prestigios de diverse sortimente de cafea, produse de o prajitoria germana din Berlin.
Doar boabele provenite din plantatii de renume mondial ajung sa fie prajite de Origo Kaffee. Aceste boabe trec printr-o atenta selectie inainte de spalare si uscare si printr-o a doua atenta selectie inainte de prajire.
Procesul de prajire presupune ca boabele sa stea 20 de minute in cuptor, la o temperatura intre 80 si 225 C. Procesele ulterioare de prelucrare scad nivelul de aciditate, astfel incat cafeaua devine gentila cu stomacul fara sa-i piarda din aroma intensa.
In plus, un alt avantaj al acestui brand este faptul ca ambalajul este produs folosind tehnolgii cu emisii mici de carbon.