-6%
calcActive())">
Papa Jacques Tanzania Burka Estate 250gr cafea proaspat prajita boabe
32,00 RON
30,00 RON
Preț/
2,00 RON
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
PPJtnzBKEST25*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cafea de specialitate Papa Jacques Tanzania Burka Estate, proaspat prajita, ambalata la 250 grame.
Burka este o ferma infiintata in 1899 de colonisti germani. Au inceput sa planteze arbusti de cafea in 1918 insa dupa sfarsitul primului razboi mondial, ferma a fost declarata “proprietatea inamica” si a fost nationalizata de Protectoratul Britanic pana in 1929 cand un grup de investitori elvetieni a cumparat-o.
Ferma are o suprafata de 535 hectare cultivate cu numai cafea arabica, impartite in trei plantatii situate in imediata vecinatate a orasului Arusha, la poalele muntelui Meru. Altitudinea de cultivare este 1200 – 1400 metri. Varietatile cultivate sunt Kent si Nyasa.
Plantele de cafea sunt crescute la umbra: pe suprafata plantatiilor se afla arbori inalti care umbresc plantele de cafea in timpul amiezei oferindu-le conditii optime de iluminare naturala. De asemenea, acesti arbori ofera un habitat natural pentru pasari, care la randul lor controleaza populatia de insecte si fertilizeaza solul in mod natural.
Fructele de cafea sunt procesate prin spalare. Fructele de cafea sunt decorticate la moara cu apa apoi boabele de cafea sunt uscate pe terase suspendate.
Ferma are certificare UTZ.
Data prajirii: 11 aprilie 2016
Burka este o ferma infiintata in 1899 de colonisti germani. Au inceput sa planteze arbusti de cafea in 1918 insa dupa sfarsitul primului razboi mondial, ferma a fost declarata “proprietatea inamica” si a fost nationalizata de Protectoratul Britanic pana in 1929 cand un grup de investitori elvetieni a cumparat-o.
Ferma are o suprafata de 535 hectare cultivate cu numai cafea arabica, impartite in trei plantatii situate in imediata vecinatate a orasului Arusha, la poalele muntelui Meru. Altitudinea de cultivare este 1200 – 1400 metri. Varietatile cultivate sunt Kent si Nyasa.
Plantele de cafea sunt crescute la umbra: pe suprafata plantatiilor se afla arbori inalti care umbresc plantele de cafea in timpul amiezei oferindu-le conditii optime de iluminare naturala. De asemenea, acesti arbori ofera un habitat natural pentru pasari, care la randul lor controleaza populatia de insecte si fertilizeaza solul in mod natural.
Fructele de cafea sunt procesate prin spalare. Fructele de cafea sunt decorticate la moara cu apa apoi boabele de cafea sunt uscate pe terase suspendate.
Ferma are certificare UTZ.
Data prajirii: 11 aprilie 2016