Despre Passalacqua

Passalacqua - Home | Facebook


Istoria Passalacqua a început în 1948, după cel de-Al Doilea Război Mondial, într-o țară sărăcită, grav afectată, aflată în reconstrucție. Pentru a-și hrăni familia, bunicul Samuele și-a reluat afacerea ca reprezentant vânzări, în timp ce fiii săi, trei la număr - Biagio, Yor Armando și Emilio, tineri și plini de entuziasm, s-au confruntat cu lipsa locurilor de muncă din perioada postbelică. Dar, la un moment dat, s-a ivit o șansă: achiziționarea unei mașini vechi, care prăjea 5 kg de cafea la fiecare 20 de minute, și începerea unui nou business pentru cafea Passalacqua, cafea boabe Passalacqua, cafea macinata Passalacqua


Astăzi, cafeaua provenită din 14 țări diferite ajunge în prăjitoria Passalacqua, iar de la prăjitorie, peste tot în lume.


Passalacqua are astăzi peste 73 de ani de istorie, 73 de ani de aromă extraordinară obținută prin selectarea celor mai bune amestecuri Arabica și Robusta din întreaga lume, pentru cafea Passalacqua, cafea boabe Passalacqua, cafea macinata Passalacqua. O tradiție care a rămas intactă până la a patra generație.


Astăzi, ca odinioară, Passalacqua este un brand ale cărui valori fundamentale sunt: rigoarea, fidelitatea, apartenența la comunitatei și căutarea excelenței în cafea Passalacqua, cafea boabe Passalacqua, cafea macinata Passalacqua.


Indianul care face cu ochiul reprezintă simbolul companiei fondate în 1948 de bunicul Samuele. El a fost cel care, după ce a oferit o înghițitură din cafea Passalacqua unui băiat care venise la fabrică, a vrut să surprindă reacția de plăcere a acestuia. În acest fel a luat naștere logo-ul Passalacqua, atât de răspândit în lume.


Cei ce se ocupă în prezent de afacere își doresc să ducă mai departe valorile familiei, considerându-se „mici artizani” și fideli ai celei mai bune tradiții ale cafelei napoletane.


Caffè Passalacqua, storia del brand napoletano famoso in tutto il mondo


Despre Passalacqua:


73 de ani - Istoria afacerii păstrează tradiția cafelei napoletane


14 origini - Locurile din care este selectată cea mai bună cafea din lume pentru crearea de amestecuri fine


5.750 mp - Dimensiunea fabricii Passalacqua, situată la câțiva kilometri de Napoli


3.460 kg/oră - Capacitatea de producție a companiei de cafea Passalacqua, cafea boabe Passalacqua, cafea macinata Passalacqua


După ce a băut o cafea Passalacqua în barul din Piața Dante din Napoli, în anii ‘60, scriitorul Mario Soldati a publicat în ziarul La Stampa din Torino: „Cea mai bună cafea din Italia”. Din acel moment, compania s-a angajat în fiecare zi în păstrarea acelei calități superioare ce îi face adevărații custozi ai cafelei napolitane.


Kfea.ro este importator unic în România de cafea Passalacqua, cafea boabe Passalacqua, cafea macinata Passalacqua. Profită acum de ofertele