calcActive())">
Prajitoria Buimac Costa Rica El Mirador 250gr cafea boabe proaspat prajita
45,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
PBcrMRD25*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Prajitoria Buimac Costa Rica El Mirador cafea boabe proaspat prajita, ambalata la pungi kraft de 250 grame.
Caracteristici:
I. Origine: Costa Rica
II. Regiune: Naranjo
III. Ferma: El Mirador
IV. Varietal: Villa Sarchi, Catuai
V. Procesare naturala
VI. Altitudine: 1400m
VII. Sezon: 18 (ian-feb)
Costa Rica este prima tara din America Centrala care stabilit o industrie a cafelei. Responsabila pentru mai putin de 1% din productia mondiala, cafeaua cultivata aici este totusi faimoasa, datorita profilului unic pe care il confera. In mare parte acest lucru este datorat Icafe (Instituto del Café de Costa Rica) infiintat inca din 1933, care asigura fermierilor o plata echitabila, studiaza genetica plantei arabica si patologia acesteia, pe langa studiul solului si al apei, supraveghind industria nationala, fapt care a permis experimentarea, dezvoltarea si cultivarea unor varietaluri specifice, locale, printre care si Villa Sarchi, prezenta in oferta noastra.
Cultivata de catre Olman Aguilera în ferma sa El Mirador, pe o suprafata de 15ha, la o altitudine de 1400 de metri, această cafea conține varietalurile de arabica Villa Sarchi și Catuai. Procesarea naturala a durat 3 săptămâni, fapt care a impregnat decisiv gustul de vin rosu, tare, cu o dulceață complexă și aroma de curmale coapte.
Dupa dezvoltarea mai multor profile, incercarile noastre au gasit cea mai buna versiune aromatica a acestei cafele in zona de espresso. Prajirea abordata scoate in evidenta unicitatea acesteia, rezultand o bautura foarte echilibrata. Aciditatea, corpul si dulceata se imbina intr-un mod ideal pentru un espresso complet, memorabil.
Caracteristici:
I. Origine: Costa Rica
II. Regiune: Naranjo
III. Ferma: El Mirador
IV. Varietal: Villa Sarchi, Catuai
V. Procesare naturala
VI. Altitudine: 1400m
VII. Sezon: 18 (ian-feb)
Costa Rica este prima tara din America Centrala care stabilit o industrie a cafelei. Responsabila pentru mai putin de 1% din productia mondiala, cafeaua cultivata aici este totusi faimoasa, datorita profilului unic pe care il confera. In mare parte acest lucru este datorat Icafe (Instituto del Café de Costa Rica) infiintat inca din 1933, care asigura fermierilor o plata echitabila, studiaza genetica plantei arabica si patologia acesteia, pe langa studiul solului si al apei, supraveghind industria nationala, fapt care a permis experimentarea, dezvoltarea si cultivarea unor varietaluri specifice, locale, printre care si Villa Sarchi, prezenta in oferta noastra.
Cultivata de catre Olman Aguilera în ferma sa El Mirador, pe o suprafata de 15ha, la o altitudine de 1400 de metri, această cafea conține varietalurile de arabica Villa Sarchi și Catuai. Procesarea naturala a durat 3 săptămâni, fapt care a impregnat decisiv gustul de vin rosu, tare, cu o dulceață complexă și aroma de curmale coapte.
Dupa dezvoltarea mai multor profile, incercarile noastre au gasit cea mai buna versiune aromatica a acestei cafele in zona de espresso. Prajirea abordata scoate in evidenta unicitatea acesteia, rezultand o bautura foarte echilibrata. Aciditatea, corpul si dulceata se imbina intr-un mod ideal pentru un espresso complet, memorabil.