calcActive())">
Prajitoria Buimac Kenya Murang’a 250gr cafea boabe proaspat prajita
45,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
PBkenmr25*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Prajitoria Buimac Kenya Murang’a cafea boabe proaspat prajita, ambalata la pungi kraft de 250 grame. Cafeaua a venit cu un scor de 88pct SCA. Are o aciditate ridicata aproape intensa fiind in acelasi timp dulceaga si fructata.
Se aduce la comanda!
I. Origine: Kenya
II. Regiune: Murang’a
III. Ferma: Gachirago New Gaturi Farmers Cooperative Society
IV. Varietal: sl28,sl34
V. Procesare prin spalare
VI. Altitudine: 1,400 – 1,600
VII. Sezon: 17/18
Istoria cafelei Kenya este relativ recenta, lucru care a permis controlul strict al varietalurilor cultivate si generarii unui produs distinct, usor recognoscibil. In general cafelele de aici sunt de calitate superioara, atent selectionate, cu un gust in ceasca foarte dulce si acid, cu un corp aproape licoros.
Parte a productiei locale de cafea este asigurata de mici fermieri uniti in cooperative. New Gaturi Farmers Cooperative Society este una dintre acestea, acumuland 525 de hectare cultivate si mori pentru procesare precum Gachirago, Ichanjeru, Wathenge, Muriowanda si Geitwa.
Cafeaua KENYA MURANG’A a fost procesata in Gachirago, regiune scaldata de soare puternic, cu sol vulcanic rosu si bogat in minerale.
Beneficiaza de conditii ideale de crestere si procesare.In special aceste microloturi sunt compuse din rodul celor mai coapte cirese de cafea, atent alese, selectate de doua ori inainte de a ajunge la moara de procesare.
Raurile limpezi si curate ale regiunii asigura apa necesara pentru fermentarea cafelei ce ulterior va fi uscata pe paturi africane suspendate.
Cu un profil unic al spectrului gustului, aceasta cafea releva spectaculos atentia si grija de care a beneficiat incepand cu fermierii si procesatorii pana la al dumneavoastra prajitor.
Se aduce la comanda!
I. Origine: Kenya
II. Regiune: Murang’a
III. Ferma: Gachirago New Gaturi Farmers Cooperative Society
IV. Varietal: sl28,sl34
V. Procesare prin spalare
VI. Altitudine: 1,400 – 1,600
VII. Sezon: 17/18
Istoria cafelei Kenya este relativ recenta, lucru care a permis controlul strict al varietalurilor cultivate si generarii unui produs distinct, usor recognoscibil. In general cafelele de aici sunt de calitate superioara, atent selectionate, cu un gust in ceasca foarte dulce si acid, cu un corp aproape licoros.
Parte a productiei locale de cafea este asigurata de mici fermieri uniti in cooperative. New Gaturi Farmers Cooperative Society este una dintre acestea, acumuland 525 de hectare cultivate si mori pentru procesare precum Gachirago, Ichanjeru, Wathenge, Muriowanda si Geitwa.
Cafeaua KENYA MURANG’A a fost procesata in Gachirago, regiune scaldata de soare puternic, cu sol vulcanic rosu si bogat in minerale.
Beneficiaza de conditii ideale de crestere si procesare.In special aceste microloturi sunt compuse din rodul celor mai coapte cirese de cafea, atent alese, selectate de doua ori inainte de a ajunge la moara de procesare.
Raurile limpezi si curate ale regiunii asigura apa necesara pentru fermentarea cafelei ce ulterior va fi uscata pe paturi africane suspendate.
Cu un profil unic al spectrului gustului, aceasta cafea releva spectaculos atentia si grija de care a beneficiat incepand cu fermierii si procesatorii pana la al dumneavoastra prajitor.