calcActive())">
Prajitoria Buimac Rwanda Green Mountain 250gr cafea boabe proaspat prajita
35,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
PBrwgm2*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Prajitoria Buimac Rwanda Green Mountain cafea boabe proaspat prajita, ambalata la pungi kraft de 250 grame.
Se aduce la comanda!
Cafeaua a fost introdusa aici in 1904 de catre misionarii germani, cu o geografie muntoasă si ploi constante si abundente, Rwanda a avut o dezvoltare a industriei cafelei foarte avansată pana la izbucnirea razboiului civil. Tara avut nevoie de cătva ani sa se redreseze, dar acum, ne bucuram din nou de cafele de inaltă calitate, cu un spectru larg de arome, aciditate scăzută și corp balansat.
Abustii de Arabica bourbon cultivați prepondent aici genereaza una dintre cele mai complexe, rafinate si dulci cafele africane. Provincia de est producand cafele cu profil general de gust pronuntat de ciocolata si aciditate asemanatoare cu a fructelor de padure.
In mijlocul regiunii Rwamagana, statia de spalare Green Mountain, proceseaza cafelele din sate precum Nyakariro, Nzige si Gahengeri sustinand in acelasi timp dezvoltarea manageriala a fermierilor, ajutand femeile fermier in a obtine drepturi egale si imbunatatind conditiile socio-economice.
I. Origine Rwanda
II. Regiunea: Sectorul Muyumbu
III. Districtul Rwamagana ( cooperativa )
IV. Varietal Bourbon
V. Procesare prin spalare
VI. Altitudine 1.450m – 1.650 m
VII. Sezonul 17
Se aduce la comanda!
Cafeaua a fost introdusa aici in 1904 de catre misionarii germani, cu o geografie muntoasă si ploi constante si abundente, Rwanda a avut o dezvoltare a industriei cafelei foarte avansată pana la izbucnirea razboiului civil. Tara avut nevoie de cătva ani sa se redreseze, dar acum, ne bucuram din nou de cafele de inaltă calitate, cu un spectru larg de arome, aciditate scăzută și corp balansat.
Abustii de Arabica bourbon cultivați prepondent aici genereaza una dintre cele mai complexe, rafinate si dulci cafele africane. Provincia de est producand cafele cu profil general de gust pronuntat de ciocolata si aciditate asemanatoare cu a fructelor de padure.
In mijlocul regiunii Rwamagana, statia de spalare Green Mountain, proceseaza cafelele din sate precum Nyakariro, Nzige si Gahengeri sustinand in acelasi timp dezvoltarea manageriala a fermierilor, ajutand femeile fermier in a obtine drepturi egale si imbunatatind conditiile socio-economice.
I. Origine Rwanda
II. Regiunea: Sectorul Muyumbu
III. Districtul Rwamagana ( cooperativa )
IV. Varietal Bourbon
V. Procesare prin spalare
VI. Altitudine 1.450m – 1.650 m
VII. Sezonul 17