calcActive())">
Prajitoria Buimac Santa Clara 250gr cafea boabe proaspat prajita
35,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
PBcscl25*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Prajitoria Buimac Santa Clara cafea boabe proaspat prajita de origine Columbiana, ambalata la pungi kraft de 250 grame.
Se aduce la comanda!
Cafeaua columbiana e faimoasa in principal asociata cu imagininea catarului incarcat de saci condus de catre, Juan Valdez, imagine promovata timpuriu, prima certificare a calitatii inalte. Cu o adevarata istorie in cultivarea arabicei si o interdictie prin lege pentru robusta, muntii Columbiei prezinta o multime de micro-climate ce evidentiaza unicitatea varietalurilor crescute aici.
Intreaga America Centrala si de Sud ii recunoaste prestigiul, localnicii consumand mai mult de 20% din productia proprie. Regiunea Nariño desi responsabila pentru doar 3% din productia nationala de cafea, dar, datorita amplasarii extrem sudice, este renumita prin caracterul distinct, catifelat si cremos al cafeli cultivate aici.
Muntii Anzi si amplasarea paralela cu Pacificul, pe langa standardele inalte de selectare si procesare pentru care sunt renumiti fermierii din Las Taguas , produc o cafea, in cazul de fata, extrem de licoroasa si dulce cu un caracter clasic si usoara aciditate citrica si un scor la trader de 85,75.
Prajirea abordata este omni-roast, cafeaua fiind consumabila in toate formele de extractie cu rezultate multumitoare usor obtenabile.
I. Origine: Colombia
II. Regiune: Santuario, Risaralda Department
III. Ferma: Finca Santa Clara
IV. Varietal: Castillo, Colombia
V. Procesata prin spalare
VI. Altitudine: 1,450 – 1,600 m
VII. Sezon: 18/19
VIII. Note aromatice: slight fruity acidity, very velvet body, chocolate (trader)
IX. Prajire medie
Se aduce la comanda!
Cafeaua columbiana e faimoasa in principal asociata cu imagininea catarului incarcat de saci condus de catre, Juan Valdez, imagine promovata timpuriu, prima certificare a calitatii inalte. Cu o adevarata istorie in cultivarea arabicei si o interdictie prin lege pentru robusta, muntii Columbiei prezinta o multime de micro-climate ce evidentiaza unicitatea varietalurilor crescute aici.
Intreaga America Centrala si de Sud ii recunoaste prestigiul, localnicii consumand mai mult de 20% din productia proprie. Regiunea Nariño desi responsabila pentru doar 3% din productia nationala de cafea, dar, datorita amplasarii extrem sudice, este renumita prin caracterul distinct, catifelat si cremos al cafeli cultivate aici.
Muntii Anzi si amplasarea paralela cu Pacificul, pe langa standardele inalte de selectare si procesare pentru care sunt renumiti fermierii din Las Taguas , produc o cafea, in cazul de fata, extrem de licoroasa si dulce cu un caracter clasic si usoara aciditate citrica si un scor la trader de 85,75.
Prajirea abordata este omni-roast, cafeaua fiind consumabila in toate formele de extractie cu rezultate multumitoare usor obtenabile.
I. Origine: Colombia
II. Regiune: Santuario, Risaralda Department
III. Ferma: Finca Santa Clara
IV. Varietal: Castillo, Colombia
V. Procesata prin spalare
VI. Altitudine: 1,450 – 1,600 m
VII. Sezon: 18/19
VIII. Note aromatice: slight fruity acidity, very velvet body, chocolate (trader)
IX. Prajire medie