25,00 RON

Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea

Cod: SAdc50*

Comenzi Telefonice:

031/9449

0724 019 306

Cele mai vândute produse


Decalcifiantul de la Saeco de 500ml este produsul indicat pentru a asigura automatului dumneavoastra conditii optime de functionare.


Indicatii pentru efectuarea decalcifierii manuale


1. Introduceti 100ml de continut al sticlei de decalcifiant in interiorul containerului de apa, alaturi de aproximativ 500ml de apa.

2. Porniti aparatul si prin intermediul tubului de distributie apa calda scoateti 2-3 cesti de solutie decalcifianta.

3. Opriti aparatul, permitand astfel solutiei decalcifiante sa curete boilerul, timp de 5 minute, lasand robinetul pe pozitia deschis.

4. Repetati etapele 2-3 de aproximativ 3-5 ori.

5. Inchideti robinetul de distributie.

6. Preparati 2-3 cesti de cafea cu solutia decalcifianta in containerul de apa (etapa valabila la aparatele care au posibilitatea de preparare cafea macinata). Avertisment! Cafeaua/apa distrubuita nu poate fi bauta.

7. Repetati aceasta operatie atat timp cat in containerul de apa mai aveti solutie decalcifianta.

8. Dupa golirea containerului, clatiti-l si puneti in el apa potabila. Urmati aceleasi etape ca la decalcifiere, utilizand apa rece. Dupa terminarea acestei operatii, scoateti grupul de cafea si clatiti-l cu apa calda.


Indicatii pentru efectuarea ciclului de decalcifiere automat


1. Introduceti intregul continut al sticlei de decalcifiant in interiorul containerului de apa, alaturi deaproximativ 1 litru de apa calda (cca 60C).

2. Porniti aparatul si, prin intermediul tubului de distributie apa calda, scoateti 2-3 cesti de solutie decalcifianta.

3. Inchideti robinetul de distributie.

4. Preparati 2-3 cesti de cafea cu solutia decalcifianta in containerul de apa (etapa valabila la aparatele care au posibilitatea de preparare cafea macinata). Avertisment! Cafeaua/apa distrubuita nu poate fi bauta.

5. In acest moment, activati ciclul de decalcifiere automat in concordanta cu instructiunile aparatului.

6. Dupa terminarea acestei operatii, scoateti grupul de cafea si clatiti-l cu apa calda.



Ingrediente (conform recomandarilor europene): fosfonati < 5%.