Lavazza Tierra Bio Organic for Planet 180g cafea macinata
în stoc
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Lavazza Tierra Bio Organic for Planet 180g cafea macinata este o cafea Premium Blend certificată UTZ, cu o aromă persistentă, echilibrată, cu o cremă aurie, cu note florale și de fructe confiate.
După cercetări atente, Lavazza au descoperit aceste boabe de cafea organice de înaltă calitate. ¡Tierra! Organic conține cafea 100% Arabica, cultivate sustenabil pe plantații certificate UTZ.
Alianța pădurii tropicale
Plantațiile care primesc certificarea RFA sunt obligați să respecte standardele pentru agricultură durabilă care promovează responsabilitatea față de mediu, echitatea socială și durabilitate economică.
Organic
Certificarea organică garantează pentru o cafea recoltată la toate standardele europene
Boabe atent selecționate și culese manual
Cafea de înaltă calitate: culesul manual vă permite selectați doar cele mai coapte boabe de cafea, care pe deplin îmbunătățesc caracteristicile organoleptice ale amestecului.
Amestecul: Fiecare amestec este atent selectat, prăjit și măcinat, conform standardelor noastre de calitate.
Măcinarea: Granulație ideală, nici prea fină, nici prea grosieră, concepută pentru a garanta o cafea perfectă de fiecare dată.
Cultivata in ferme certificate din diferite zone tropicale ale lumii, aceasta cafea se remarca prin faptul ca provine din culturi ecologice. Tierra Bio Organic creste pe platouri frumoase, protejate de umbra copacilor.
Țară de origine: Torino, Italia
Note: Florale, Fructe tropicale
Intensitate: 6
Prăjire: medie
Exclusiv din culturi ecologice.
Certificarea ORGANIC atestă conformitatea proceselor de fabricare cu cerințele specifice pentru prelucrarea materiilor prime de origine ecologică.
Cafea certificată UTZ
Certificarea UTZ, care înseamnă „bun” în quiché, o limbă maya, garantează respectarea standardelor de calitate sociale și de mediu în procesul de producere a cafelei.