Etolia Uganda Bugisu AA 250g cafea boabe proaspat prajita
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
S-ar putea să-ți placă
Recenzii
1 articol
Etolia Uganda Bugisu AA este o cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, aromată, de specialitate.
Profită acum de OFERTA LIMITATĂ ETOLIA. La achiziția unei cutii Etolia Uganda Bugisu AA 250g cafea boabe proaspat prajita beneficiezi de Etolia pahar sticla pereti dubli pentru Espresso 100ml – GRATUIT.
O cafea cu aciditate medie, citrică, corp rotund, gust dulce de ciocolată și nuci, dar cu note picante.
Sortiment: Uganda Bugisu, AA, Arabica washed, recolta 23/24, scor SCA 81
Cantitate: 250g cafea boabe proaspăt prăjită
TRANSPORT GRATUIT la achiziția unei unei pungi Etolia Uganda Bugisu 1kg cafea boabe proaspăt prăjită!
Caracteristici:
Aciditate: 3/5
Corp: 3/5
Aroma: 3/5
SCA: 81
Regiune: Uganda de est, zona muntelui Elgon
Varietati: SL 14, SL 24
Aroma: dulce
Aciditate: ușoară
Note: gust de ciocolată, nuci și note picante
Prajire: Mediu City
Cafeaua Etolia Bugisu este cultivată în estul Ugandei, la granița cu Kenya, la poalele muntelui Elgon. Cei mai mulți oameni din estul Ugandei sunt fermieri, cultivând în principal cafea, porumb și banane, precum și o parte din creșterea animalelor. Fermierii practică, de obicei, culturile intercalate pentru a îmbunătăți fertilitatea solului, pentru a maximiza randamentul terenului lor în mod durabil și pentru a-și crește în același timp profiturile.
Procesul de spălare este realizat de către fermieri în mod individual, la fermă. Ulterior, cafeaua este colectată la punctele de cumpărare centrale situate în Mbale, Bududa și Budadiri. În această parte a Ugandei, nu este neobișnuit ca agricultorii să își vândă cafeaua unor camioane mobile care fac turul regiunii de cultivare pentru a colecta cafeaua direct de la poarta fermei și a o aduce la Kampala, unde este prelucrată ulterior pentru export. Rezultatul este această cafea fină, cu note plăcute de nucă, ușor fructate și ierburi.