Hotspot Ethiopia Sidamo cafea boabe 250g
41,89 RON
Preț/
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Recenzii
Rating
Recenzie Compari.ro
Recenzie de
Recenzie Compari.ro
Slăbuța, acrișoară. Nu e pe gustul meu!
Rating
Dezamagitoare
Recenzie de
VALENTIN
Aveam alte asteptari, mi se pare foarte slaba, fara aroma, cu o tenta usor acrisoara. Oricum mult sub gustul unor cafele comerciale clasice.
2 articole
pe pagină
Scrie o recenzie
Hotspot Ethiopia Sidamo este cafea boabe proaspat prajita, are un parfum fructat, cu note florale, are un echilibru foarte bun intre corp, aciditate, cu note de cacao, flori de cafea si caise.
Ethiopia este locul de nastere al cafelei. In padurile regiunii Kaffa s-a nascut in mod spontan in planta de cafea ARABICA. Aceasta se regaseste si in regiunea Harrar inca din antichitate, fie din padurile din Kaffa sau din regiunile invecinate.
Ethiopia produce unele dintre cele mai unice si fascinante cafele din lume. Este cultivata la atitudini cuprinse intre 1700-2000m.
Cafele din regiunea Sidamo sunt cunoscute pentru cafelele spalate ce ofera o claritate exceptionala, aciditate de citrice si arome de flori.
Exista circa 50 de cooperative in aceasta regiune si pot produce in jur de 2000 de tone de cafea. Ciresele sunt culese manual. Se decorticheaza imediat cum ajung la cooperativa, dupa care urmeaza procesul de fermentare umeda. Iar la sfarsit sunt lasate sa se usuce.
Aceasta cafea este un mix de multe varietati specifice Ethiopiei.
Cafeaua are un parfum fructat, cu note florale, are un echilibru foarte bun intre corp, aciditate. Este fructata cu note de cacao, flori de cafea si caise.
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.

Ethiopia produce unele dintre cele mai unice si fascinante cafele din lume. Este cultivata la atitudini cuprinse intre 1700-2000m.
Cafele din regiunea Sidamo sunt cunoscute pentru cafelele spalate ce ofera o claritate exceptionala, aciditate de citrice si arome de flori.
Exista circa 50 de cooperative in aceasta regiune si pot produce in jur de 2000 de tone de cafea. Ciresele sunt culese manual. Se decorticheaza imediat cum ajung la cooperativa, dupa care urmeaza procesul de fermentare umeda. Iar la sfarsit sunt lasate sa se usuce.
Aceasta cafea este un mix de multe varietati specifice Ethiopiei.
Cafeaua are un parfum fructat, cu note florale, are un echilibru foarte bun intre corp, aciditate. Este fructata cu note de cacao, flori de cafea si caise.
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.
