Etolia Rwanda Muteteli 1kg cafea proaspat prajita boabe
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
S-ar putea să-ți placă
Recenzii
3 articole
Etolia este cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, aromata, de specialitate.
TRANSPORT GRATUIT.
Sortiment: Etolia Rwanda, A, Scr. 15+, Muteteli, scor SCA 85.75.
Caracteristicile cafelei afișate pe eticheta descriptivă sunt disponibile și în partea inferioară a pungii.
Caracteristici:
O cafea cu aciditate citrică, suculentă, corp rotund, gust dulce de caramel, cu note fructate de portocală și coacăze negre.
Recolta: 2024
Cantitate: 1kg cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica
Aciditate: 4/5
Corp: 4/5
Aroma: 4/5
Compoziție: cafea boabe 100% Arabica, de origine, proaspăt prăjită
Origine: Rwanda
Varietati: Bourbon
Regiuni ferme: Southern Province
Procesare: spălată
Altitudine: 1300 - 2200m
Recolta: martie - iunie
Prajire: Mediu City
Rwanda este o țară diversă și bogată în pământuri fertile. Întreaga țară se află la o altitudine relativ mare, cel mai jos punct fiind la 950 de metri deasupra nivelului mării. Mlaștini pământești și savane însorite predomină în est, în timp ce centrul este caracterizat de dealuri ondulate.
Vestul, totuși, se află în ecoregiunea pădurilor montane Albertine Rift, cu o abundență de animale sălbatice. Lacul Kivu este cel mai mare lac din Rwanda care marchează granița de vest cu Congo. Ca parte a Munților Albertine Rift, această zonă nu este în general la fel de călduroasă ca estul, oferind condiții excelente de cultivare a cafelei. Vulcanii prezintă soluri nutritive binecuvântând întreaga regiune cu pante înverzite. Primele exporturi de cafea din Rwanda au fost realizate de coloniștii belgieni în 1917. Din punct de vedere istoric, cea mai mare parte a producției sale de calitate scăzută a fost vândută Belgiei. Dar în timpul renașterii Rwandei la începutul anilor 2000, cafeaua a fost văzută ca o oportunitate de a readuce țara pe picioare.