Etolia Tanzania Lukani Kilimanjaro 1kg cafea boabe proaspat prajita
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
S-ar putea să-ți placă
Etolia Tanzania Lukani Kilimanjaro 1kg cafea proaspat prajita boabe este o cafea boabe proaspăt prăjită, 100% Arabica, de specialitate.
TRANSPORT GRATUIT!
Sortiment: Tanzania Lukani Kilimanjaro, Arabica washed, recolta 22/23, scor SCA 84.5.
Aciditate citrică, corp rotund, gust de fructe de pădure, cu note de lichior.
Caracteristici:
Regiune: Kilimanjaro
Varietăți: Bourbon, Kent
Altitudine: 1.219m deasupra nivelului mării
Culegere: noiembrie - martie
Procesare: fully washed
Aciditate: 4/5
Corp: 3/5
Aroma: 3/5
Gust: fructe de pădure
Note: lichior
Aciditate: medie, citrică
Prajire: Mediu City
Lukani Losaa AA/AB a fost creată de Societatea Cooperativă de Marketing Agricol Lukani Losaa (AMCOS), în conformitate cu Legea privind cooperativele din Tanzania din 1984. Există 445 de membri activi, fiecare cultivând cafea pe aproximativ 1,5 hectare de teren. Acești producători sunt situați pe pantele abrupte ale muntelui Kilimanjaro, de-a lungul marginilor vestice ale zonei Kilimanjaro. În general, producătorii cultivă banane, porumb, fasole și igname împreună cu cafeaua pentru a-și diversifica veniturile și a-și hrăni familiile. AMCOS încurajează producătorii să se bazeze mai puțin pe produse agrochimice și mai mult pe îngrășăminte organice.
Proiectul Lukani Losaa Kilimanjaro Specialty Revival Project a fost inițiat în 2001 pentru a ajuta la educarea producătorilor cu privire la îmbunătățirea calității cafelei din Kilimanjaro. Zona este bogată cu sol sănătos, altitudini mari și temperaturi ideale - dar calitatea cafelei scăzuse în anii trecuți din cauza lipsei de cunoștințe despre cum să îngrijească copacii. Astfel, proiectul a fost inițiat pentru a asigura o mai bună trasabilitate a cafelei din Kilimanjaro și pentru a-i învăța pe producători despre calitate. Au fost organizate cursuri de formare profesională care s-au axat pe metodele de cultivare, recoltare și procesare după recoltare. Această formare a inclus, de asemenea, asigurarea faptului că loturile erau etichetate și mai ușor de urmărit.
Suntem bucuroși să vă oferim această cupă fină și vă invităm să o descoperiți și voi!