Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea

Cod: ETLGGAfm1*

Comenzi Telefonice:

031/9449

0724 019 306

Cele mai vândute produse

Etolia Guatemala Genuine Antigua Finca Medina este o cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, de specialitate.

Sortiment: Guatemala Finca Medina, SHB EP, Arabica washed, recolta 23/24, scor SCA 84,25. 

O cafea cu aciditate delicată, cu un corp fin, note de lime și coajă de lămâie, și gust de ciocolată.

Cantitate: 1kg cafea boabe proaspăt prăjită

TRANSPORT GRATUIT

Caracteristicile cafelei afișate pe eticheta descriptivă sunt disponibile și în partea inferioară a pungii.

Finca Medina este o ferma fondata cu peste 150 de ani in urma, detinuta de o familie si aflata in Antigua, una dintre cele mai vechi regiuni de cultivare a cafelei din Guatemala si faimoasa pentru una din cele mai bune cafele la nivel mondial.

Sortimentul Antigua este unul dintre cele mai bune din Guatemala, recunoscut pentru aroma sa complexa si notele de cacao. Profilul cafelei Guatemala Antigua presupune un corp plin (mai plin decat cel al cafelelor tipice Americii Centrale), o aciditate florala si note picante adesea foarte bogate si fine. Regiunea Antigua este inconjurata de trei vulcani (Agua, Acatenango and Fuego), iar solul vulcanic si climatul specific zonei este ideal pentru cultivarea cafelei.

Cafeaua Strictly Hard Bean (SHB), crescute la altitudine sunt rezistente si pot fi prajite de la light la dark. Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin. Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark, acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal, ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate, cat si in amestec.

Ingrediente: cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica

Tratare: washed (spalata)

Ferma: Finca Medina

Regiune: Antigua, Huehuetenango, San Marcos, Acatenango, Atitlán, Cobán, Nuevo Oriente, Fraijanes

Varietati cafea: Bourbon, Caturra, Typica, Catuai, Pache

Altitudine: 1300 - 2000m

Recoltare: decembrie - martie

Aciditate: 4/5

Corp: 4/5

Aroma: 4/5

Prajire: Mediu City