Etolia Burundi Gatukuza Washed 1kg cafea proaspat prajita boabe
95,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
ETLburgatu1*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
Preț standard
100,00 RON
Preț special
64,99 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
S-ar putea să-ți placă
Preț standard
49,99 RON
Preț special
31,99 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Preț standard
105,00 RON
Preț special
91,00 RON
Scrie o recenzie
Etolia Burundi Gatukuza Washed este o cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, aromata, de origine. Sortiment: North Burundi Gatukuza Long Miles Coffee Estate washed 19/20, scor SCA 85,00
TRANSPORT GRATUIT!
Aflata la confluenta dintre Nil si Congo, Burundi este o tara mica, cu munti si dealuri, intre Africa Centrala si cea de Est, intre Rwanda, Tanzania si Republica Democrata Congo.
Cultivarea cafelei in Burundi a inceput in anii 1930, cand belgienii au adus planta de cafea Arabica, iar astazi mai mult de 800.000 de familii ale localnicilor sunt implicate in cresterea cafelei. Dintre cele 25 de milioane de plante de cafea cultivate pe mai mult de 60.000 Ha, majoritatea sunt varietatea Bourbon si sunt situate intre 1.250 si 2.000 metri.
Industria de cafea din Burundi se axeaza pe a exporta doar cafea produsa intr-un mediu sigur, certificat.
Ramadhan Salum detine patru statii de spalare cafea in Burundi, fiecare reflectand pasiunea sa pentru cafea si devotamentul fata de comunitatea in care s-a nascut si a crescut. Statia Ntamba a fost construita in 2014 si toata cafeaua receptionata este aleasa manual si verificata de defecte, inainte de a fi decorticata si procesata. Dupa curatarea pulpei cireselor de cafea, boabele trec printr-un proces in trei pasi: 12 ore de fermentare uscata, 12-16 ore de fermentare umeda si 15-18 zile de uscare la soare pe paturile inaltate.
Ingrediente: 100% Arabica
Tratare: washed (spalata)
Altitudine: 1760 m
Varietati: Bourbon & Jackson
Gust: aroma clara si delicata, florala, dulce
Aciditate: scazuta
Note: fructate si florale.
Prajire: Mediu City