calcActive())">
Hotspot La Argelia Microlot 1kg cafea proaspat prajita
130,90 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
HSCOLLAR1*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Hotspot La Argelia Microclot 1kg este cafea boabe proaspat prajita dulce si aromata, de origine columbiana, cu tente de caramel, migdale, cu o pronuntata aciditate citrica de portocale si un corp mediu.
Se aduce la comanda, de la prajitorie.
Localizata in departamentul El Quindio din sectorul renumit al Columbiei cunoscut sub numele El Eje Cafetero, ferma La Argelia se afla situata la o altitudine perfecta (1580-1900m) si produce o cafea delicioasa! Dulce, cu un buchet aromatic complex in care predomina notele de fructe (portocale, piersici).
La Argelia este o ferma de dimensiuni mici, ce produce 150-300kg pe luna. Faptul ca este situata pe malul unui rau, intr-o zona cu umiditate specifica, cu ploi permanente ii confera cafelei caracteristici speciale.
Culeasa manual, cireasa cu cireasa, cu mare atentie si grija, de catre echipa lui Amparo Herrera, proprietara fermei, cafeaua este procesata umed, cu apa naturala de izvor si uscata la soare.
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.

Se aduce la comanda, de la prajitorie.
Localizata in departamentul El Quindio din sectorul renumit al Columbiei cunoscut sub numele El Eje Cafetero, ferma La Argelia se afla situata la o altitudine perfecta (1580-1900m) si produce o cafea delicioasa! Dulce, cu un buchet aromatic complex in care predomina notele de fructe (portocale, piersici).
La Argelia este o ferma de dimensiuni mici, ce produce 150-300kg pe luna. Faptul ca este situata pe malul unui rau, intr-o zona cu umiditate specifica, cu ploi permanente ii confera cafelei caracteristici speciale.
Culeasa manual, cireasa cu cireasa, cu mare atentie si grija, de catre echipa lui Amparo Herrera, proprietara fermei, cafeaua este procesata umed, cu apa naturala de izvor si uscata la soare.
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.
