Mai Multe Vizualizari
Descriere
Specificatii
Informaţii adiţionale
Guatemala Huehuetenango SHB este cafea boabe verde, 100% Arabica, aromata, de origine. Sortiment: Guatemala SHB EP, Huehuetenango, washed, recolta 17/18.
Huehuetenango este una din cele trei regiuni non-vulcanice ale Guatemalei si una din cele mai inalte, cu cea mai buna productie de cafea din tara. Curentii de aer fierbinte urca din campiile Tehuantepec, din Oaxaca, Mexic, si se impletesc acolo cu aerul rece coborand din muntii Cuchumatanes, rezultand intr-un microclimat ferit de inghet, ce permite cultivarea cafelei la pana 2000m.
Cafeaua Strictly Hard Bean (SHB), crescute la altitudine sunt rezistente si pot fi prajite de la light la dark. Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin. Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark, acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal, ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate, cat si in amestec.
Ciresele de cafea sunt culese manual si ulterior procesate umed (washed). Experienta indelungata si pasiunea aratata fata de cafea a detinatorilor acestei ferme asigura mereu calitatea cafelei distribuite.
Ingrediente: 100% Arabica
Tratare: washed (spalata)
Zona: Sudul regiunii Antigua
Altitudine: 1,350+m
Varietati: Typica, Bourbon, Caturra si Catuai
Recoltare: ianuarie - aprilie
Aroma: dulce, fructata, note de portocala, ciocolata cu lapte si artar
Corp: siropos
Aciditate: citrica
Huehuetenango este una din cele trei regiuni non-vulcanice ale Guatemalei si una din cele mai inalte, cu cea mai buna productie de cafea din tara. Curentii de aer fierbinte urca din campiile Tehuantepec, din Oaxaca, Mexic, si se impletesc acolo cu aerul rece coborand din muntii Cuchumatanes, rezultand intr-un microclimat ferit de inghet, ce permite cultivarea cafelei la pana 2000m.
Cafeaua Strictly Hard Bean (SHB), crescute la altitudine sunt rezistente si pot fi prajite de la light la dark. Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin. Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark, acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal, ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate, cat si in amestec.
Ciresele de cafea sunt culese manual si ulterior procesate umed (washed). Experienta indelungata si pasiunea aratata fata de cafea a detinatorilor acestei ferme asigura mereu calitatea cafelei distribuite.
Ingrediente: 100% Arabica
Tratare: washed (spalata)
Zona: Sudul regiunii Antigua
Altitudine: 1,350+m
Varietati: Typica, Bourbon, Caturra si Catuai
Recoltare: ianuarie - aprilie
Aroma: dulce, fructata, note de portocala, ciocolata cu lapte si artar
Corp: siropos
Aciditate: citrica
Producator | Altii |
---|---|
Categorie amestec | 100% Arabica |
Prajita | Cafea verde |
Cantitate boabe | 250 gr |
Continut cofeina | Cu cofeina |