Mai Multe Vizualizari
Descriere
Specificatii
Informaţii adiţionale
India Monsooned Malabar AA este cafea verde boabe, 100% Arabica, aromata, de specialitate. Sortiment: India Monsooned Malabar AAA.
Dintre toate cafelele procesate prin metoda monsoon, cea mai apreciata este Monsooned Malabar, o cafea Arabica de inalta calitate, obtinuta din cirese dimensiunea A.
Acest sortiment are un gust bine definit, corp fin si in acelasi timp plin, o aroma placuta si o finete foarte cautate de catre amatorii de cafea gourmet.
Procesul "Monsoon", inseamna ca Arabica procesata umed (washed) este intinsa in aer liber si expusa la vanturile si ploile musonice timp de aproximativ o saptamana, apoi pusa in saci in depozite, expusa la sarea din vanturile marine in timpul sezonului musonic.
Boabele se umfla de la umezeala si devin de un galben pal, iar cafeaua capata un gust unicat, pe care fie il iubesti, fie il detesti.
Ingrediente: 100% Arabica
Origine: India
Varietati: Kent, Cauwery, San Ramom
Regiuni ferme: Karnataka, Mysore, Kerala, malabar, Tamilnadu
Procesare: umeda si uscata
Altitudine: 1000-1600m
Recolta: decembrie - martie
Gust: Corp plin, aciditate scazuta si aroma pronuntata de ciocolata cand este combinata cu lapte
Recomandare espressor - Double Shot Flat White. La filtru: Corp plin, note de ciocolata si fum, aciditate foarte slaba la final.
Dintre toate cafelele procesate prin metoda monsoon, cea mai apreciata este Monsooned Malabar, o cafea Arabica de inalta calitate, obtinuta din cirese dimensiunea A.
Acest sortiment are un gust bine definit, corp fin si in acelasi timp plin, o aroma placuta si o finete foarte cautate de catre amatorii de cafea gourmet.
Procesul "Monsoon", inseamna ca Arabica procesata umed (washed) este intinsa in aer liber si expusa la vanturile si ploile musonice timp de aproximativ o saptamana, apoi pusa in saci in depozite, expusa la sarea din vanturile marine in timpul sezonului musonic.
Boabele se umfla de la umezeala si devin de un galben pal, iar cafeaua capata un gust unicat, pe care fie il iubesti, fie il detesti.
Ingrediente: 100% Arabica
Origine: India
Varietati: Kent, Cauwery, San Ramom
Regiuni ferme: Karnataka, Mysore, Kerala, malabar, Tamilnadu
Procesare: umeda si uscata
Altitudine: 1000-1600m
Recolta: decembrie - martie
Gust: Corp plin, aciditate scazuta si aroma pronuntata de ciocolata cand este combinata cu lapte
Recomandare espressor - Double Shot Flat White. La filtru: Corp plin, note de ciocolata si fum, aciditate foarte slaba la final.
Producator | Altii |
---|---|
Categorie amestec | 100% Arabica |
Prajita | Cafea verde |
Cantitate boabe | 250 gr |
Continut cofeina | Cu cofeina |