Hotspot Mexico Swiss Water Decaf 250gr cafea boabe
37,89 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
HSMEXDEC25*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Recenzii
Rating
Extraordinara.
Recenzie de
istratescu raul razvan
Acesta cafea iti ramane in memorie printre cele doua, poate trei cafele fenomenale pe care ai avut privilegiul sa le gusti vreodata.
Rating
fenomenala
Recenzie de
istratescu raul razvan
Acesta cafea iti ramane in memorie printre cele doua, poate trei cafele fenomenale pe care ai avut privilegiul sa le gusti vreodata.
Rating
Hotspot Mexico fara cofeina
Recenzie de
Mihaela
O aroma deosebita!!!!!
Rating
Recenzie Compari.ro
Recenzie de
Recenzie Compari.ro
Rezonabil
Rating
Recenzie Compari.ro
Recenzie de
Recenzie Compari.ro
O cafea foarte buna, prajita foarte bine fara sa fie arsa sau aroma intunecata. Usor caramelizata ca aroma si fara un gust prea potent.
Rating
Recomand
Recenzie de
Alex
Excelenta cafeaua atat ca si aroma cat si gust
6 articole
pe pagină
Scrie o recenzie
Hotspot Mexico Decaf este cafea boabe proaspat prajita decofeinizata delicat, cu gust dulce si piperat, aciditate citrica si aroma de ciocolata cu note de tabaco.
Pentru a separa cofeina, apa trece printr-un filtru special. Acest lucru duce la o apa saturata cu elemente de aroma si gust, care este folosita din nou in procesul de extractie. Rezultatul acestui proces este o cafea fara cofeina in proportie de 99,9%.
Sanroke a dezvoltat un proces unic, folosind apa limbede si curata din ghetarii de pe cel mai inalt si cel mai frumos munte din Mexic, Pico de Orizaba.
In acest proces de decofeinizare, boabele verzi de cafea sunt scufundate in apa aproape fiarta pentru a li se extrage cofeina. Apa contine componentele solubile ale cafelei, ce tin de gustul cafelei, astfel incat in timpul extractiei cafeinei, cafeaua isi mentine toate componentele originale.
Pentru a separa cofeina, apa trece printr-un filtru special. Acest lucru duce la o apa saturata cu elemente de aroma si gust, care este folosita din nou in procesul de extractie.
Rezultatul acestui proces este o cafea fara cofeina in proportie de 99,9%.
Este cultivata la o altitudine intre 1200-1600m, produsa de o cooperativa importanta. Cirese sunt culese manual. Se decorticheaza, si se lasa la fermentat. Uscarea se face pe paturi ridicate la soare.
Varietatea este Mundo Novo.
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.
Sanroke a dezvoltat un proces unic, folosind apa limbede si curata din ghetarii de pe cel mai inalt si cel mai frumos munte din Mexic, Pico de Orizaba.
In acest proces de decofeinizare, boabele verzi de cafea sunt scufundate in apa aproape fiarta pentru a li se extrage cofeina. Apa contine componentele solubile ale cafelei, ce tin de gustul cafelei, astfel incat in timpul extractiei cafeinei, cafeaua isi mentine toate componentele originale.
Pentru a separa cofeina, apa trece printr-un filtru special. Acest lucru duce la o apa saturata cu elemente de aroma si gust, care este folosita din nou in procesul de extractie.
Rezultatul acestui proces este o cafea fara cofeina in proportie de 99,9%.
Este cultivata la o altitudine intre 1200-1600m, produsa de o cooperativa importanta. Cirese sunt culese manual. Se decorticheaza, si se lasa la fermentat. Uscarea se face pe paturi ridicate la soare.
Varietatea este Mundo Novo.
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.
