Ethnic Plantation Coffee Nicaragua Monimbo 300g cafea proaspat prajta boabe
45,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
EPuca3*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
Preț standard
39,99 RON
Preț special
25,99 RON
Preț standard
139,99 RON
Preț special
89,99 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
Preț standard
100,00 RON
Preț special
64,99 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Scrie o recenzie
Ethnic Plantation Coffee Nicaragua Monimbo este o cafea de specialitate, proaspat prajita, 100% Arabica. Dulce, note de ciocolata cu lapte si hazelnut, aciditate slaba.
Aceasta cooperativa unionala, UCA San Juan del Rio Coco, a devenit de incredere devenind o sursa de cafele nicaraguiene clasice. Fermierii folosesc si promoveaza in continuare practici agricole prietenoase fata de mediu si in conformitate cu legislatia in vigoare asa ca au primit Certificari Organice/ Fairtrade/ UTZ/ Rainforest .
Lotul de cafea este stricltly high grown si este un amestec de boabe Catuai, Caturra si Pacas.
UCA San Juan Rio del Coco reuneste 8 cooperative fiecare avand intre 10-90 de fermieri fiecare. Fermele au o medie de aproximativ 5ha. Fiecare ferma familiala participa la culegerea manuala a fructelor de cafea (dar in aceasta perioada de cele mai multe ori apeleaza si la forta de munca externa pentru a acoperi nevoile acestei munci grele). Aproximativ jumatate din ferme au propria statie de spalare, iar dupa ce o folosesc, o imprumuta si vecinilor care inca nu au achizitionat-o inca. Punctele de control ale calitatii pentru fructele de cafea sunt pe perioada flotatiei in procesul de spalare, sortarii vizuale si a calitatii boabelor in pergament ude (dupa procesul de spalare). Prima faza de uscare are loc la ferma cultivatoare unde are loc o noua selectie / control a boabelor defecte. Deoarece in aceasta zona umiditatea este foarte mare, procesul de uscare se continua dupa ce se coboara cafeaua la UCA San Juan del Rio Coco, unde aceasta este uscata la sol. Fiecare lot de cafea de pe fiecare plantatie este numerotat si definit astfel ca exista o trasabilitate clara pentru a sti de unde provine fiecare cafea. Dupa procesul de uscare si indepartare a cojii de pergament se depoziteaza in saci fiecare avand un numar de lor si ferma de provenienta.Se fac din nou degustari pentru a evalua calitatea fiecarui lot si pretul corespunzator de vanzare.
Spalata, SHG, EP, plantatii de cafea cu certificari Fairtrade
Regiune: Madriz, Nicaragua de Nord Vest
Ferma: Monimbo
Altitudine: 1200m
Varietate: Caturra & Catuai & Pacas
Scor 82+
Aceasta cooperativa unionala, UCA San Juan del Rio Coco, a devenit de incredere devenind o sursa de cafele nicaraguiene clasice. Fermierii folosesc si promoveaza in continuare practici agricole prietenoase fata de mediu si in conformitate cu legislatia in vigoare asa ca au primit Certificari Organice/ Fairtrade/ UTZ/ Rainforest .
Lotul de cafea este stricltly high grown si este un amestec de boabe Catuai, Caturra si Pacas.
UCA San Juan Rio del Coco reuneste 8 cooperative fiecare avand intre 10-90 de fermieri fiecare. Fermele au o medie de aproximativ 5ha. Fiecare ferma familiala participa la culegerea manuala a fructelor de cafea (dar in aceasta perioada de cele mai multe ori apeleaza si la forta de munca externa pentru a acoperi nevoile acestei munci grele). Aproximativ jumatate din ferme au propria statie de spalare, iar dupa ce o folosesc, o imprumuta si vecinilor care inca nu au achizitionat-o inca. Punctele de control ale calitatii pentru fructele de cafea sunt pe perioada flotatiei in procesul de spalare, sortarii vizuale si a calitatii boabelor in pergament ude (dupa procesul de spalare). Prima faza de uscare are loc la ferma cultivatoare unde are loc o noua selectie / control a boabelor defecte. Deoarece in aceasta zona umiditatea este foarte mare, procesul de uscare se continua dupa ce se coboara cafeaua la UCA San Juan del Rio Coco, unde aceasta este uscata la sol. Fiecare lot de cafea de pe fiecare plantatie este numerotat si definit astfel ca exista o trasabilitate clara pentru a sti de unde provine fiecare cafea. Dupa procesul de uscare si indepartare a cojii de pergament se depoziteaza in saci fiecare avand un numar de lor si ferma de provenienta.Se fac din nou degustari pentru a evalua calitatea fiecarui lot si pretul corespunzator de vanzare.
Spalata, SHG, EP, plantatii de cafea cu certificari Fairtrade
Regiune: Madriz, Nicaragua de Nord Vest
Ferma: Monimbo
Altitudine: 1200m
Varietate: Caturra & Catuai & Pacas
Scor 82+