Etolia Burundi Cibitoke Ntamba Washed 250g cafea proaspat prajita boabe
30,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
ETLbrcbt25*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Preț standard
39,99 RON
Preț special
24,99 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
S-ar putea să-ți placă
Preț standard
49,99 RON
Preț special
31,99 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Preț standard
105,00 RON
Preț special
91,00 RON
Recenzii
Rating
Recomand
Recenzie de
Teodor
Cafea foarte ok
1 articol
pe pagină
Scrie o recenzie
Etolia Burundi Cibitoke Ntamba Washed este o cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, aromata, de origine. Sortiment: Burundi fully washed A, Screen 15+, Cibitoke Province, Ntamba Washing Station, washed, recolta 18/19.
Aflata la confluenta dintre Nil si Congo, Burundi este o tara mica, cu munti si dealuri, intre Africa Centrala si cea de Est, intre Rwanda, Tanzania si Republica Democrata Congo.
Cultivarea cafelei in Burundi a inceput in anii 1930, cand belgienii au adus planta de cafea Arabica, iar astazi mai mult de 800.000 de familii ale localnicilor sunt implicate in cresterea cafelei. Dintre cele 25 de milioane de plante de cafea cultivate pe mai mult de 60.000 Ha, majoritatea sunt varietatea Bourbon si sunt situate intre 1.250 si 2.000 metri.
Industria de cafea din Burundi se axeaza pe a exporta doar cafea produsa intr-un mediu sigur, certificat.
Ramadhan Salum detine patru statii de spalare cafea in Burundi, fiecare reflectand pasiunea sa pentru cafea si devotamentul fata de comunitatea in care s-a nascut si a crescut. Statia Ntamba a fost construita in 2014 si toata cafeaua receptionata este aleasa manual si verificata de defecte, inainte de a fi decorticata si procesata. Dupa curatarea pulpei cireselor de cafea, boabele trec printr-un proces in trei pasi: 12 ore de fermentare uscata, 12-16 ore de fermentare umeda si 15-18 zile de uscare la soare pe paturile inaltate.
Ingrediente: 100% Arabica
Tratare: washed (spalata)
Altitudine: 1760 m
Varietati: Bourbon & Jackson
Gust: aroma clara si delicata, dulce
Aciditate: medie
Note: florale, de ceai negru, de scortisoara, ciocolata neagra, usor fructata.
Prajire: Mediu City

Aflata la confluenta dintre Nil si Congo, Burundi este o tara mica, cu munti si dealuri, intre Africa Centrala si cea de Est, intre Rwanda, Tanzania si Republica Democrata Congo.
Cultivarea cafelei in Burundi a inceput in anii 1930, cand belgienii au adus planta de cafea Arabica, iar astazi mai mult de 800.000 de familii ale localnicilor sunt implicate in cresterea cafelei. Dintre cele 25 de milioane de plante de cafea cultivate pe mai mult de 60.000 Ha, majoritatea sunt varietatea Bourbon si sunt situate intre 1.250 si 2.000 metri.
Industria de cafea din Burundi se axeaza pe a exporta doar cafea produsa intr-un mediu sigur, certificat.
Ramadhan Salum detine patru statii de spalare cafea in Burundi, fiecare reflectand pasiunea sa pentru cafea si devotamentul fata de comunitatea in care s-a nascut si a crescut. Statia Ntamba a fost construita in 2014 si toata cafeaua receptionata este aleasa manual si verificata de defecte, inainte de a fi decorticata si procesata. Dupa curatarea pulpei cireselor de cafea, boabele trec printr-un proces in trei pasi: 12 ore de fermentare uscata, 12-16 ore de fermentare umeda si 15-18 zile de uscare la soare pe paturile inaltate.
Ingrediente: 100% Arabica
Tratare: washed (spalata)
Altitudine: 1760 m
Varietati: Bourbon & Jackson
Gust: aroma clara si delicata, dulce
Aciditate: medie
Note: florale, de ceai negru, de scortisoara, ciocolata neagra, usor fructata.
Prajire: Mediu City
Citeste despre Plantatii de cafea: Burundi
