Etolia Excelso Huila Pitalito 250g cafea macinata proaspat prajita
30,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
ETLehp2m*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Preț standard
39,99 RON
Preț special
24,99 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
S-ar putea să-ți placă
Preț standard
49,99 RON
Preț special
31,99 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Preț standard
105,00 RON
Preț special
91,00 RON
Scrie o recenzie
Etolia Excelso Huila Pitalito este cafea macinata proaspat prajita, de origine columbiana, 100% Arabica, aromata si savuroasa. Sortiment: Columbia Huila Pitalito Excelso EP washed, screen 15/16, recolta 18/19, scor SCA 84,00.
Huila are un corp mediu rotund, aciditate bogata, note ciocolatii si citrice, dar si o textura fina si catifelata, cu un retrogust dulce si clar.
"Excelso" este o denumire de categorie folosita pentru cafeaua exportabila columbiana, fara legatura cu varietatea sau profiul gustului. EP (European Preparation) arata faptul ca boabele verzi sunt sortate manual pentru a inlatura orice boabe cu defect sau corpuri straine. Cafelele Excelso au boabe mari, insa o idee mai mici fata de cele din gama Supremo, fiind screen size 15-16, fata de Supremo care sunt 17.
Cafeaua columbiana este sortata inainte de a fi expediata catre vanzatori, asadar este posibili ca boabele de Supremo si Excelso sa fie culese din aceeasi planta, dar ulterior sa fie sortate dupa marime. Excelso este cel mai mare volum exportat de cafea si contine boabe de la medii la mari si cateva boabe peaberry.
Aciditate 4/5, Corp 4/5, Aroma 4/5.
Origine: Colombia
Regiune: Huila Pitalito
Altitudine: 1520 si 1650m
Varietati: Caturra, Typica
Recolta: Octombrie - februarie
Procesare: Washed
Aroma: Dulce, fructata, delicata
Note: De vin si retrogust de fructul pasiunii
Corp: Mediu
Aciditate: Citrica
Prajire: Mediu City

Huila are un corp mediu rotund, aciditate bogata, note ciocolatii si citrice, dar si o textura fina si catifelata, cu un retrogust dulce si clar.
"Excelso" este o denumire de categorie folosita pentru cafeaua exportabila columbiana, fara legatura cu varietatea sau profiul gustului. EP (European Preparation) arata faptul ca boabele verzi sunt sortate manual pentru a inlatura orice boabe cu defect sau corpuri straine. Cafelele Excelso au boabe mari, insa o idee mai mici fata de cele din gama Supremo, fiind screen size 15-16, fata de Supremo care sunt 17.
Cafeaua columbiana este sortata inainte de a fi expediata catre vanzatori, asadar este posibili ca boabele de Supremo si Excelso sa fie culese din aceeasi planta, dar ulterior sa fie sortate dupa marime. Excelso este cel mai mare volum exportat de cafea si contine boabe de la medii la mari si cateva boabe peaberry.
Aciditate 4/5, Corp 4/5, Aroma 4/5.
Origine: Colombia
Regiune: Huila Pitalito
Altitudine: 1520 si 1650m
Varietati: Caturra, Typica
Recolta: Octombrie - februarie
Procesare: Washed
Aroma: Dulce, fructata, delicata
Note: De vin si retrogust de fructul pasiunii
Corp: Mediu
Aciditate: Citrica
Prajire: Mediu City
Citeste despre Plantatii de cafea: Columbia
