Etolia Guatemala La Pastoria 250g cafea boabe proaspat prajita
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
S-ar putea să-ți placă
Etolia Guatemala Finca La Pastoria 250g este o cafea boabe 100% Arabica, de specialitate, prăjită proaspăt în loturi mici, ce provine dintr-o regiune recunoscută pentru tradiția cultivării cafelei de calitate – Esquipulas, Chiquimula. Recoltată la altitudini înalte și procesată prin metoda washed (spălată), această cafea îmbină eleganța aromelor cu echilibrul gustului specific Americii Centrale.
Este prăjită mediu (City) pentru a scoate în evidență aromele specifice originii și pentru a păstra dulceața naturală a boabelor. Se potrivește perfect atât pentru espresso, cât și pentru metode alternative precum V60, Chemex sau French Press.
Sortiment: Guatemala Finca La Pastoria, SHB EP, washed, scor SCA 83.5
Cantitate: 250g cafea boabe proaspăt prăjită Etolia Guatemala Finca La Pastoria
TRANSPORT GRATUIT la o pungă de Etolia Guatemala La Pastoria 1kg cafea boabe proaspăt prăjită.
Recolta: 24/25
O cafea cu o aciditate plăcută, citrică, corp neted, note citrice, cu gust de ciocolată cu lapte și struguri verzi.
Profil senzorial:
Aciditate: 4/5
Corp: 3/5
Aroma: 4/5
Caracteristicile cafelei afișate pe eticheta descriptivă sunt disponibile și în partea inferioară a pungii.
Caracteristici:
Origine: Guatemala
Regiune: Santa Rosa
Altitudine: 1300 – 2000m
Varietate: Sarchimor, Ethiopian-Latin Hybrid H1, Anacafe 14
Procesare: Spălată (Washed)
Recoltare: Decembrie – Martie
Profil de gust: ciocolată cu lapte, struguri verzi
Corp: Neted
Aciditate: Echilibrată, citrică
Prăjire: Medie (City)
Această cafea a fost cultivată în sud de Finca La Pastoria, situată în departamentul Santa Rosa. Datorită altitudinilor mari din zonă, precum și a solurilor bogate în nutrienți de la vulcanii din jur, soiuri precum Bourbon, Caturra, Catuai, Pache, Pacamara și Catimor, prosperă aici.
Guatemala, ca și alte țări din America Centrală, folosește altitudinea pentru a clasifica cafeaua. Acest lot este un HB (Hard Bean) - ceea ce înseamnă că a fost cultivat între 1.200 și 1.300 de metri altitudine. Recoltarea în această regiune se desfășoară din decembrie până în martie. Odată ce sunt recoltate cireșele de cafea coapte, acestea sunt spălate complet și apoi uscate pe terase. Rezultatul este o ceașcă echilibrată și curată.