Etolia Huila Pitalito Supremo 250g cafea proaspat prajita boabe
30,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
ETLclshp2*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Preț standard
39,99 RON
Preț special
24,99 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
S-ar putea să-ți placă
Preț standard
49,99 RON
Preț special
31,99 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Preț standard
105,00 RON
Preț special
91,00 RON
Recenzii
Rating
Cafeaua perfecta
Recenzie de
Ionut
Aceasta cafea da startul unei zile excelente
1 articol
pe pagină
Scrie o recenzie
Etolia Huila Pitalito Supremo este cafea proaspat prajita, de origine columbiana, 100% Arabica, aromata si savuroasa. Sortiment: Columbia Supremo, EP, Huila Pitalito, washed, recolta 18/19, scor SCA 84,00.
Cafeaua columbiana este una dintre cele mai apreciate si cautate la nivel mondial, gratie profilului sau unic cu note dulci si aromate. Gratie solului vulcanic, altitudinii mari si climatului favorizant, ciresele de cafea isi dezvolta treptat notele bogate.
Columbia produce doar cafea Arabica washed (spalata), in trei mari varietati principale, denumite dupa regiunea in care sunt crescute.
- EP (European Preparation) - boabele verzi sunt sortate manual pentru a inlatura orice boabe cu defect si corpuri straine.
Huila Pitalito provine dintr-un orasel numit Pitalito, aflat in zona sudica Huila a Vaii Laboyos. Zona de sud a Columbiei se afla la poalele muntilor Anzi.
Pitalito este o cafea care a primit numeroase distinctii, cunoscuta gratie aciditatii sale de vin de fructe si retrogust dulce, de caramel. Supremo, meticulos procesat, este un sortiment cu o complexitate consistenta si o calitate mentiunuta la aceleasi standarde.
Aciditate 4/5, Corp 4/5, Aroma 4/5.
Tratare: washed (spalata)
Altitudine: 1300 - 1900m
Zona: Pitalito / Huila
Recolta: octombrie - noiembrie - martie
Varietate: predominant Caturra, Castillo
Gust: fructe de padure, dulce, fresh
Note de vin fructat, retrogust de fructul pasiunii
Aciditate: aprinsa, de fructe
Corp: mediu spre plin
Prajire: Mediu City

Cafeaua columbiana este una dintre cele mai apreciate si cautate la nivel mondial, gratie profilului sau unic cu note dulci si aromate. Gratie solului vulcanic, altitudinii mari si climatului favorizant, ciresele de cafea isi dezvolta treptat notele bogate.
Columbia produce doar cafea Arabica washed (spalata), in trei mari varietati principale, denumite dupa regiunea in care sunt crescute.
- EP (European Preparation) - boabele verzi sunt sortate manual pentru a inlatura orice boabe cu defect si corpuri straine.
Huila Pitalito provine dintr-un orasel numit Pitalito, aflat in zona sudica Huila a Vaii Laboyos. Zona de sud a Columbiei se afla la poalele muntilor Anzi.
Pitalito este o cafea care a primit numeroase distinctii, cunoscuta gratie aciditatii sale de vin de fructe si retrogust dulce, de caramel. Supremo, meticulos procesat, este un sortiment cu o complexitate consistenta si o calitate mentiunuta la aceleasi standarde.
Aciditate 4/5, Corp 4/5, Aroma 4/5.
Tratare: washed (spalata)
Altitudine: 1300 - 1900m
Zona: Pitalito / Huila
Recolta: octombrie - noiembrie - martie
Varietate: predominant Caturra, Castillo
Gust: fructe de padure, dulce, fresh
Note de vin fructat, retrogust de fructul pasiunii
Aciditate: aprinsa, de fructe
Corp: mediu spre plin
Prajire: Mediu City
Citeste despre Plantatii de cafea: Columbia
