-33%
Etolia Indonesia Sumatra Mandheling Organic 250gr cafea macinata proaspat prajita
30,00 RON
20,00 RON
Preț/
10,00 RON
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
ETLinsuma2m*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Preț standard
39,99 RON
Preț special
24,99 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
S-ar putea să-ți placă
Preț standard
49,99 RON
Preț special
31,99 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Preț standard
105,00 RON
Preț special
91,00 RON
Scrie o recenzie
Etolia Indonesia Sumatra Mandheling este cafea macinata proaspat prajita, 100% Arabica. Sortiment: Indonesia Sumatra Mandheling, semi-washed, Grade 1, triplu aleasa, recolta 18/19, scor SCA 83,50.
Plantatiile indoneziene beneficiaza de sol vulcanic, ideal pentru cresterea cafelei, iar insulele Sumatra, Sulawesi si Java nu fac exceptie. Aproximativ 15% din cafeaua crescuta in Indonezia este Arabica.
Cafeaua Sumatra Mandheling este crescuta pe versantul muntelui Leuser, in apropiere de portul Padang, in regiunea Balak, situata in zona central-vestica a Sumatrei.
Metoda unica folosita in Sumatra da cafelei un corp foarte plin si un gust intens, cu note ierboase si usor picante. Aceasta metoda de decorticare cu apa traditionala in Sumatra se numeste Giling Basah si curata pulpa ciresei de cafea la un continut de umiditate de aproximativ 50%, fata de alte procesari washed care fac decorticarea la un continut de umiditate de 10-12%. Acest proces unic ii ofera cafelei un profil consacrat (aciditate scazuta si un gust bogat care persista pe palat, cu note de ciocolata). Boabele verzi au o culoarea unica, usor maronie.
Aciditate 4/5, Corp 4/5, Aroma 4/5
Regiune: Batak, Sumatra, Aceh
Altitudine: 760 - 1520m
Varietate: Catimor, Typica
Perioada Recolta: iunie - decembrie
Procesare: decorticare washed, uscare la soare
Aroma: picanta, lemnoasa
Note: de piper verde
Gust: usor fructata
Corp: slab
Aciditate: fructata
Prajire: Mediu City

Plantatiile indoneziene beneficiaza de sol vulcanic, ideal pentru cresterea cafelei, iar insulele Sumatra, Sulawesi si Java nu fac exceptie. Aproximativ 15% din cafeaua crescuta in Indonezia este Arabica.
Cafeaua Sumatra Mandheling este crescuta pe versantul muntelui Leuser, in apropiere de portul Padang, in regiunea Balak, situata in zona central-vestica a Sumatrei.
Metoda unica folosita in Sumatra da cafelei un corp foarte plin si un gust intens, cu note ierboase si usor picante. Aceasta metoda de decorticare cu apa traditionala in Sumatra se numeste Giling Basah si curata pulpa ciresei de cafea la un continut de umiditate de aproximativ 50%, fata de alte procesari washed care fac decorticarea la un continut de umiditate de 10-12%. Acest proces unic ii ofera cafelei un profil consacrat (aciditate scazuta si un gust bogat care persista pe palat, cu note de ciocolata). Boabele verzi au o culoarea unica, usor maronie.
Aciditate 4/5, Corp 4/5, Aroma 4/5
Regiune: Batak, Sumatra, Aceh
Altitudine: 760 - 1520m
Varietate: Catimor, Typica
Perioada Recolta: iunie - decembrie
Procesare: decorticare washed, uscare la soare
Aroma: picanta, lemnoasa
Note: de piper verde
Gust: usor fructata
Corp: slab
Aciditate: fructata
Prajire: Mediu City
Citeste despre Plantatii de cafea: Indonezia
