Etolia Guatemala Genuine Antigua Potrero 1kg cafea proaspat prajita boabe
95,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
ETLGGANTPRTR1*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Preț standard
39,99 RON
Preț special
24,99 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
S-ar putea să-ți placă
Preț standard
49,99 RON
Preț special
31,99 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Scrie o recenzie
Etolia Guatemala Genuine Antigua Potrero este o cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, de specialitate. Sortiment: Guatemala Genuine Antigua Potrero Strictly Hard Bean (SHB) crop 14/15.
Sortimentul Antigua este unul dintre cele mai bune din Guatemala, recunoscut pentru aroma sa complexa si notele de cacao. Profilul cafelei Guatemala Antigua presupune un corp plin (mai plin decat cel al cafelelor tipice Americii Centrale), o aciditate florala si note picante adesea foarte bogate si fine.
Regiunea Antigua este inconjurata de trei vulcani (Agua, Acatenango and Fuego), iar solul vulcanic si climatul specific zonei este ideal pentru cultivarea cafelei.
Cafeaua Strictly Hard Bean (SHB), crescute la altitudine sunt rezistente si pot fi prajite de la light la dark. Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin. Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark, acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal, ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate, cat si in amestec.
Despre ferma Potrero
Potrero este o ferma de cafea cu foarte multa uistorie. A trecut prin multe schimbari in ceea ce priveste proprietarii ei, primul fiind Sara Arroyo Herrera de Olivero, care a impartit ferma in mod egal intre cei patru copii ai ei. In 2011, Luis Pedro Zelaya a preluat administrarea sectoarelor Potrero 1 & 2, unde se produce acum cafea procesata si la Bella Vista, unitatea de procesare a lui Luis Pedro. Schimbarea managerilo de la Portrero a ajutat la imbunatatirea semnificativa a calitatii cafelei recoltate aici.
Mica ferma "El Potrero" este acum condusa de Carlos Olivero si Sarina Olivero in prezent.
Ciresele de cafea sunt culese manual si ulterior procesate umed (washed). Experienta indelungata si pasiunea aratata fata de cafea a detinatorilor acestei ferme asigura mereu calitatea cafelei distribuite.
Ingrediente: 100% Arabica
Tratare: washed (spalata)
Zona: Sudul regiunii Antigua
Altitudine: 1,500m - 1,800m
Gust: Aciditate buna, gust plin si puternic, note ciocolata
Prajire: Mediu City
Ferma: Potrero
Trademark(s): Potrero
Regiune: Antigua
Altitudine (msnm): 1500
Arie ferma (ha): 33.75
Wet mill: Bella Vista
Dry mill: Bella Vista
Productie medie (46kg) green: 462
Varietati cafea: Caturra, Bourbon, Catuaí
Shade: Gravilea
Proprietar: Carlos Olivero/Sarina Olivero
Sezon recolta: Noiembrie - aprilie
Ploi anuale: 952.50mm
Sortimentul Antigua este unul dintre cele mai bune din Guatemala, recunoscut pentru aroma sa complexa si notele de cacao. Profilul cafelei Guatemala Antigua presupune un corp plin (mai plin decat cel al cafelelor tipice Americii Centrale), o aciditate florala si note picante adesea foarte bogate si fine.
Regiunea Antigua este inconjurata de trei vulcani (Agua, Acatenango and Fuego), iar solul vulcanic si climatul specific zonei este ideal pentru cultivarea cafelei.
Cafeaua Strictly Hard Bean (SHB), crescute la altitudine sunt rezistente si pot fi prajite de la light la dark. Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin. Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark, acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal, ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate, cat si in amestec.
Despre ferma Potrero
Potrero este o ferma de cafea cu foarte multa uistorie. A trecut prin multe schimbari in ceea ce priveste proprietarii ei, primul fiind Sara Arroyo Herrera de Olivero, care a impartit ferma in mod egal intre cei patru copii ai ei. In 2011, Luis Pedro Zelaya a preluat administrarea sectoarelor Potrero 1 & 2, unde se produce acum cafea procesata si la Bella Vista, unitatea de procesare a lui Luis Pedro. Schimbarea managerilo de la Portrero a ajutat la imbunatatirea semnificativa a calitatii cafelei recoltate aici.
Mica ferma "El Potrero" este acum condusa de Carlos Olivero si Sarina Olivero in prezent.
Ciresele de cafea sunt culese manual si ulterior procesate umed (washed). Experienta indelungata si pasiunea aratata fata de cafea a detinatorilor acestei ferme asigura mereu calitatea cafelei distribuite.
Ingrediente: 100% Arabica
Tratare: washed (spalata)
Zona: Sudul regiunii Antigua
Altitudine: 1,500m - 1,800m
Gust: Aciditate buna, gust plin si puternic, note ciocolata
Prajire: Mediu City
Ferma: Potrero
Trademark(s): Potrero
Regiune: Antigua
Altitudine (msnm): 1500
Arie ferma (ha): 33.75
Wet mill: Bella Vista
Dry mill: Bella Vista
Productie medie (46kg) green: 462
Varietati cafea: Caturra, Bourbon, Catuaí
Shade: Gravilea
Proprietar: Carlos Olivero/Sarina Olivero
Sezon recolta: Noiembrie - aprilie
Ploi anuale: 952.50mm