Etolia Panama Boquete 1kg cafea proaspat prajita boabe
95,00 RON
Preț/
Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea
Cod:
ETLPNMBQ1*
Transport GRATUIT în Easybox la comenzi de peste 99.99 lei.
Transport GRATUIT prin Curier la comenzi de peste 170 lei.
Comanzi ușor cu livrare rapidă în 24 de ore.
Cele mai vândute produse
Credem că ți-ar plăcea și
Preț standard
39,99 RON
Preț special
24,99 RON
Preț standard
30,00 RON
Preț special
20,00 RON
S-ar putea să-ți placă
Preț standard
49,99 RON
Preț special
31,99 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Preț standard
49,99 RON
Preț special
29,99 RON
Scrie o recenzie
Etolia Panama Boquete este cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, de origine. Sortiment: Panama washed Arabica, SHB EP Boquete, Las Dalias Finca Mary, washed, recolta 18/19, scor SCA 84,00.
Fructata, dulce, cu aciditate citrica placuta si note usoare de nuci.
Aciditate: 4/5
Corp: 4/5
Aroma: 4/5
Cafeaua din Panama este in general crescuta in ferme mici, aflate la altitudini mari (pornind de la 1400m), cu sol bogat vulcanic si un echilibru perfect intre umiditate si soare intr-un climat tropical. In aceste ferme, cafeaua este procesata, culeasa si spalata manual.
TRANSPORT GRATUIT.
Varietatea mare de microclimate produc o mare diversitate de profiluri de arome si gusturi unice. Temperaturile in aceasta zona sunt cuprinse intre 10 si 24 ͦC. Datorita temperaturilor joase si a altitudinii ridicate maturarea cireselor se realizeaza mai lent, iar rezultatul este spectaculos: o cafea mult mai dulce si mai acida. Datorita combinatiei de varietati se va obtine cea mai mai densa cafea preparata din America Centrala.
Boquete este o vale mica intr-o cotitura a Cordilierilor Centrali, in vecinatatea impunatorului vulcan Baru. Aici, familia Peterson au intretinut ferma Hacienda Esmeralda inca din 1967, cultivand cafea si crescand animale.
Boquete este o zona foarte speciala, unde fermierii care se ocupa de cultivarea cafelei impartasesc respect reciproc, camaraderie si solidaritate profesionala.
Ingrediente: 100% Arabica
Tratare: washed (spalata)
Altitudine: +1400m
Gust: fructat, dulce
Note de nuci
Aciditate: citrica
Corp: mediu
Prajire: Mediu City
Fructata, dulce, cu aciditate citrica placuta si note usoare de nuci.
Aciditate: 4/5
Corp: 4/5
Aroma: 4/5
Cafeaua din Panama este in general crescuta in ferme mici, aflate la altitudini mari (pornind de la 1400m), cu sol bogat vulcanic si un echilibru perfect intre umiditate si soare intr-un climat tropical. In aceste ferme, cafeaua este procesata, culeasa si spalata manual.
TRANSPORT GRATUIT.
Varietatea mare de microclimate produc o mare diversitate de profiluri de arome si gusturi unice. Temperaturile in aceasta zona sunt cuprinse intre 10 si 24 ͦC. Datorita temperaturilor joase si a altitudinii ridicate maturarea cireselor se realizeaza mai lent, iar rezultatul este spectaculos: o cafea mult mai dulce si mai acida. Datorita combinatiei de varietati se va obtine cea mai mai densa cafea preparata din America Centrala.
Boquete este o vale mica intr-o cotitura a Cordilierilor Centrali, in vecinatatea impunatorului vulcan Baru. Aici, familia Peterson au intretinut ferma Hacienda Esmeralda inca din 1967, cultivand cafea si crescand animale.
Boquete este o zona foarte speciala, unde fermierii care se ocupa de cultivarea cafelei impartasesc respect reciproc, camaraderie si solidaritate profesionala.
Ingrediente: 100% Arabica
Tratare: washed (spalata)
Altitudine: +1400m
Gust: fructat, dulce
Note de nuci
Aciditate: citrica
Corp: mediu
Prajire: Mediu City