Acest produs nu mai face parte din oferta Kfea

Cod: 6426390836465*

Comenzi Telefonice:

031/9449

0724 019 306

Cele mai vândute produse

Etolia Mexic Las Hortensias 250g este o cafea boabe 100% Arabica de specialitate, provenită din regiunea Chiapas, Mexic. Cultivată la altitudini între 1.300 și 1.700 de metri, această cafea este procesată prin metoda spălată și provine de la diversi fermieri locali.

 

Certificată organic și clasificată SHG EP, cafeaua oferă un profil aromatic echilibrat, cu note de citric, ciocolată cu lapte și portocală dulce. Cu un scor SCA de 83 și o prăjire medie, este ideală pentru iubitorii de cafea de specialitate.​

Cantitate: 250g cafea boabe proaspăt prăjită

Sortiment: Mexic Organic Las Hortensias, SHG EP, scor SCA 83, recolta 24/25, washed.

TRANSPORT GRATUIT la o comandă de Etolia Mexic Organic Las Hortensias 1kg cafea boabe proaspat prajita

 

Profil senzorial:

Aciditate: 3/5

Corp: 3/5

Aromă: 4/5

Caracteristicile cafelei afișate pe eticheta descriptivă sunt disponibile și în partea inferioară a pungii.

 

Caracteristici:

Ingrediente: cafea boabe 100% Arabica, de specialitate

Origine: Mexic

Regiune: Motozintla, Sierra Mariscal, Chiapas

Tratare: spălată (washed)

Altitudine: 1.300 – 1.700 m

Varietăți: Bourbon, Caturra, Catimor, Typica

Recoltare: noiembrie – martie

Scor SCA: 83

Prăjire: medie (City)

Note: citric, neted, ciocolată cu lapte, portocală dulce​

 

Sfârșitul anilor 1700. În prezent, țara cultivă această plantă în 16 state, deși cea mai mare parte a producției este concentrată în sud. Chiapas, Oaxaca și Veracruz sunt principalele regiuni de cafea, în care se produce o varietate diversă de cafele de calitate superioară, de la cafele mai ușoare și delicate la cafele mai dulci, cu note de caramel sau ciocolată. Aceste arome unice sunt create de numeroasele microclimate diferite, cu regimuri de precipitații variate și soluri bogate care există în întreaga țară. În plus, Mexicul este, de asemenea, unul dintre cei mai mari exportatori de cafea organică din lume.

Chiapas domină producția de cafea din Mexic, cu 40% din producția totală a țării. Cafeaua de aici este cultivată între 1.300 și 1.700 de metri altitudine și beneficiază de gama de altitudini, microclimate și soluri vulcanice bogate. În mod obișnuit, puteți găsi un profil de aromă echilibrat, caracterizat de note de ciocolată, caramel și citrice.

Suntem bucuroși să vă oferim această cupă fină și vă invităm să o descoperiți și voi!